Annonce

8. oktober 2010 - 1:49

»Shoot me again, I ain’t dead yet!«

Hej igen!

Ja, til min egen store overraskelse er jeg, et halvt års tid forsinket, sgu vendt tilbage for at blogge lidt mere, og nu må jeg så se hvor meget det bliver til.

Dels passer jeg overhovedet ikke ind i dette pæne selskab af overvejende velformulerede og veluddannede bloggere, og kan vel højst bidrage med lidt pauseklovneri med en vis underholdningsværdi for nogle, og, ja selvfølgelig som en pestbyld af en sædcontainer for andre, og dels ved jeg sgu heller ikke rigtig om dette er det rette forum at tale om rettigheder i, i hvert fald ikke når man jo som jeg , taler om rettigheder for de der sædcontainere !

Sådan ynder de mest rabiate modstandere af sexarbejderes eksistens at kalde os, og så kan jeg vel også skrive det her. Menneskelige toiletter er et andet af deres charmerende udtryk for os, og hvis disse par ord er nok til at skræmme de sarte folk med en politisk korrektheds- og pænt sprogbrugfetish helt væk fra denne blog og dermed til at lade være med at komme med latterlige kommentarer til mit sprogbrug, ja, så har de sgu da haft en berettiget funktion for mig også, og ikke blot for dem som har fundet på at kalde sexarbejdere sådan!

Altså - kan du ikke tåle vulgært sprogbrug eller bliver du helt forvirret over at læse et bandeord, og de kommer helt uundgåligt til at optræde igen og igen i denne blok, så SKRID, og gør det gerne nu, TAK !

Siden sidste efterår, hvor jeg bloggede sidst, er der sket ganske mange ting der har betydning for sexarbejdere, og med undtagelse af en god 8.marts demo, så har resten mest været rent lort !

En vis dame blevet dømt skyldig i overtrædelse af rufferiparagraffen, og trods utallige artikler og massiv pressedækning, så har absolut ikke een eneste journalist eller andre stillet nogle fornuftige spørgsmål overhovedet.

Langt de fleste bordeller eller klinikker kører efter nogenlunde samme princip, men kun en enkelt ejer bliver sigtet for noget ulovligt! Altså det er politiet der ene og alene bestemmer om de vil lukke samtlige bordeller i landet, og kunne, med den paragraf i lommen, lukke de fleste sexarbejderes indendørs arbejdspladser i morgen, hvis de ville.

Langt de fleste døre til klinikker og bordeller fungerer i øjeblikket som svingdøre for politiet, som de så sandelig render ind og ud af, ganske som det passer dem.Og ingen af de sexarbejdere de træffer der, har nogen som helst forsikring for, at de ikke ender i et register hos politiet, som ikke vil oplyse om hvad de gør med de oplysninger de indhenter, eller hvad de bruger dem til.

Den psykopatsyge rufferiparagraf skulle forestille at "beskytte" sexarbejdere mod udnyttelse, og i realiteten fungerer den stik mod hensigten.

Har een eneste journalist spurgt om sexarbejderne så får kompensation, hvis det skulle vise sig, at den der dømte dame har taget for meget i husleje eller andre urimelige afgifter fra sexarbejderne?

Og hvordan skulle man egentlig regne ud hvad der er for høj husleje, når alt pr. definition er ulovligt?

Ingen bekymrer sig om det, eller stiller kritiske spørgsmål, men nævner blot at staten kræver over 6 mill. tilbagebetalt af den dømte.

Selv HVIS hun har taget for meget i husleje, så er det vel sexarbejderne der skal have penge, og fucking ikke staten ?

Hvis der skal være rimelig forhold mellem husleje, altså udgifter for sexarbejderne, og så de lokaler de lejer eller arbejder i, så skal branchen først gøres lovlig, og så skal der udarbejdes nogle retningslinier for hvor meget der må tages i lokaleleje og andre services.

Og de sexarbejdere som aflønnes, og altså ikke er selvstændige, skal selvfølgelig have en ordentlig overenskomst, og dermed nogle rettigheder!

Ja, der er nok at tage fat på, men for at overhovedet at komme ud af en gråzone, og begynde at lave nogle reelle tiltag for at sikre sexarbejdere faglige rettigheder som andre arbejdende mennekser, SÅ SKAL DEN FUCKING RUFFERIPARAGRAF SKROTTES!!!

All the shots I take
I spit back at you

I won’t go away, with a bullet in my back
Right, Right here I stay, with a bullet in my back

Shoot me
Take a shot...............

Annonce