Annonce

2. juni 2015 - 11:02

Enhedslisten i valgkamp

Det er ikke nemt for Enhedslisten at føre valgkamp. Mange medier ignorerer Enhedslisten. 0g Socialdemokraterne, som har været afhængig af Enhedslistens støtte, nævner på sine pressemøder ikke Enhedslisten med et ord.

Statsminister Helle Thorning Schmidt har på et pressemøde i Aarhus, hvor hun fremlagde sit partis valgprogram, forsvaret det gode samarbejde med Radikale Venstre. Det sker på trods at, at hendes regeringspartner er faldet hende i ryggen med sit ansvar for dagpengesystemet.

Uden støtte fra Enhedslisten ville regeringen ikke har overlevet i de år, som er gået.

Enhedslisten har gennemtrumfet, at kontanthjælpsmodtagere har fået økonomisk hjælp, og at ældreomsorg har fået flere penge i kommunerne. Men statsministeren nævner alligevel ikke Enhedslisten med et ord.

Det er meget beklageligt.

Jeg synes Enhedslisten skulle holde et pressemøde, hvor partiet lægger alt det frem, som man har formået at gennemtvinge til gavn for dem, som har de dårligste livsvilkår og som har brug for hjælp her i landet.

Kampen mod fattigdom og voksende ulighed har hele tiden været altid Enhedslistens prioritering, men Helle Thorning Schmidt vil ikke sige tak til Enhedslisten for indsatsen.

 

Red. note: Se også linkbox på Modkraft Biblioteket om Valget 2015 - og venstrefløjen.

Annonce