Annonce

21. marts 2016 - 12:49

Djævelsk pagt mellem Merkel og Erdogan

Efter det katastrofale valg for CDU i 3 delstater i Tyskland og valgsejr for den højrepopulistiske parti AfD, som ligner Dansk Folkeparti, forsøger Bundeskansler Angela Merkel at samarbejde med den tyrkiske djævel præsident Erdogan for at stoppe flygtningestrømmen fra Tyrkiet til Grækenland, som uden økonomisk hjælp fra EU ikke kan klare flygtningestrømmen fra Tyrkiet. 

Erdogan benytter den vanskelige situation for at afpresse Merkel og EU og kræver ikke mindre end 6 milliarder Euro og ophævelse af visumpligt for tyrkiske borgeer i EU.

EU lukker øjnene for Tyrkiets overtrædelse af alle demokratiske regler, pressefrihed og yringsfrihed. Erdogan har lukket store aviser og arresteret mange journalister, fordi de kritiserer Erdogans politik og hans krig mod kurderne i landet. At de som kommer i fængsel bliver også udsat for tortur er også kendt i EU. Men alligvel vil man lave en pagt med Tyrkiet på Merkels anvisning for, at hun kan styrke sin position i Tyskland og EU. Det kendte tyske blad" Der Spiegel" har i denne sammenhæng skrevet, "Europa vil samarbejde med en autokrat, som man ikke kan stole på og som vil afpresse EU, fordi man med Tyrkiets hjælp vil tvinge de flygtninge, som er kommet til Grækenland på vej til Europa tilbage til Tyrkiet, hvor de ikke føler sig godt tilpas med deres børn." Deportationen bliver også skarp kritiseret fra Flygtningens højkmmissær, fordi det er imod den Geneve Flygtningekonvention, som også EU må respektere og de fleste EU lande, også Danmark har underskrevet. EU må også kræve fra Erdogan, at han retter sig efter konventionen, og at han sikrer pressefrihed og de universelle menneskerettigheder i Tyrkiet, der vedtaget i FN.

 

Annonce