Annonce

12. juli 2016 - 12:59

Erklæringer fra det belejrede Rigaer94

For et par uger siden skrev Lene Tymoshenko en beretning fra Berlin - mere specifikt fra kampene i og om kvarteret omkring det belejrede Rigaer Strasse 94. Det er nok en god idé at læse de indlæg før du går videre her. I dette indlæg har Lene nemlig bedt mig om at følge historien op med et par udtalelser fra beboerne og aktivisterne i Rigaer94.

Først en video. Den er på tysk og nogle stemmer er maskerede, så det kan godt være at du har brug for at slå undertekster til. Det kan du gøre på den knap i video-afspilleren hvor der står CC. Der kan du vælge mellem undertekster på tysk og på engelsk.

#Rigaer94 - Die Geister, die ihr rieft! from left report on Vimeo.

Der er også kommet en pressemeddelelse på Indymedia hvor aktivisterne forklarer situationen og opfordrer til solidaritetsaktioner. Den findes på engelsk med titlen "Our strategy against their malice - A call out for a Black July."

Den kommer desværre lidt sent her, for de inviterer alle til at komme til Berlin den 9. juli. Men da den dels fortæller om hvad der er sket og desuden taler om en hel aktionsmåned, så er den nok stadig relevant for de der er interesserede.

Konflikten udfolder sig løbende og Lene vender på et tidspunkt tilbage her på Modkraft med mere nyt.

Annonce