Annonce

31. juli 2014 - 9:10

Kære Inger..

Kære Inger Støjberg

Vores skæbner ligner faktisk lidt hinanden. Da jeg kom til Danmark som 9-årig i 1993, var du lige blevet student fra Morsø Gymnasium. Jeg blev student fra Mulernes Legatskole i Odense i 2005. Begge gymnasier starter med M. Du tog en 1-årig højere handelseksamen fra Viborg Handelsskole. Jeg tog til Tyrkiet og lærte tyrkisk. Du blev uddannet fra "InformationsAkademiet".

Jeg tog på Krogerup Højskole, hvor jeg blev undervist i Journalistisk, Kierkegaard & Proust. Du blev redaktør på Viborg Bladet. Jeg læste fransk på VUC og tog til Bretagne. Du åbnede Støjberg Kommunikation. Jeg arrangerede en freds- og forsoningskonference i Uganda.

Du måtte ændre dit CV, da det blev afsløret, at du ikke var 'uddannet' journalist. Jeg tog en bachelor i Journalistik og Historie fra Roskilde Universitet.

Normalt bryder jeg mig ikke om at måle piklængde på den måde, men siden du nok ender som levebrødspolitiker, der udspyr racistisk og diskriminerende sludder i vores allesammens sommerferie, tilbyder jeg dig at hjælpe dig tilbage på rette spor.

Tag den uddannelse! Du kan sagtens blive 'uddannet' journalist. Jeg hjælper dig gerne med at skrive en god Kvote 2 ansøgning til både SDU og RUC - det kræver bare, at du udfylder dit CV med andet end snæversynet nonsens og kommer ud at rejse lidt. Eventuelt på sommerskole. 

Kh Farhiya

 

Annonce