Annonce

21. februar 2016 - 12:08

Imod juridisk abort - for mere sex!

Biologien er bare ikke ligestillet på det seksuelle område. Vi har en penis - kvinder har vagina og livmoder. At blive gravid og få aborter er voldsomme tiltag der overhovedet ikke er forstået fuldstændig af videnskaben endnu. Det er noget vi mænd aldrig behøver at være bekymrede for sker for vores egen krop.

Udover graviditeter er risikoen for kønssygdomme ved ubeskyttet sex også langt større for kvinder end for mænd. HIV og Klamydia smitter lettere fra mænd til kvinder end omvendt. Derudover kan kvinder have klamydia uden symptomer og blive sterile hvorimod det stort set altid har symptomer for mænd og kan kureres med to pencilinpiller.

Ergo er sex biologisk set forbundet med en langt større risiko for kvinder end fra mænd allerede. Hvis man som mand går ind i diskussionen uden at anerkende det kommer man derfor naturligvis til at fremstå som en uempatisk idiot.

Vores lovgivning skal motivere mænd til at tage mere ansvar i forhold til sex. Ikke mindre. Derfor er juridisk abort en vanvittigt dårlig idé. Det vil gøre det endnu mere risikofyldt for kvinder at have sex og dermed sænke lysten til det for begge parter.

Jeg ønsker en verden hvor kvinder kan have sex med mænd og være sikre på at der bliver taget fælles ansvar for det potentielle udfald. Det er ikke bare moralsk, etisk sund fornuft. Som en hvid hetroseksuel mand er det også i min åbenlyse interesse.

Derfor håber jeg inderligt at de få venstreorienterede mænd der mener det er en god idé vil kravle tilbage i deres huller frem for at ødelægge det for alle os andre!

Annonce