Annonce

14. oktober 2014 - 22:27

Doktor Dennis

Skal vi lege doktor?
Nå! Nu er sommeren vist langt om længe slut. Så det tid til efterårs forkølelsen med visit hos lægen. Eller det er måske på tide jeg skifter læge igen? Nu har jeg jo været der så mange gange. Men han er altså også meget maskulin, ham jeg har nu. Jeg risikerer jo at få en kedelig en hvis jeg skifter. Hmm… Nej, jeg venter til han begynder at sukke når jeg kommer. Åh, den ku’ misforståes, men det må den gerne. ;-)

Som barn legede jeg altid doktor med vennerne. Det var så spændende. Men når man så bliver voksen, så holder legen op for de fleste. Bare ikke for mig. Jeg er stadig i gang. Nu er det bare med rigtige læger.
- Er min pik normal? Den ser mærkelig ud når den er stiv. Prøv at se.
- Jeg er bange for at jeg har fået kræft i røvhullet. Der er kommet en lille prik.
- Jeg kan ikke finde ud af at pensle mig, kan du gøre det for mig.
- Hov, er doktor Lars på ferie. Nå men så fejler jeg ikke noget alligevel.
- Kan jeg få en tid hos ham der røvlægen som stikker en kikkert op. Jeg synes den er gal igen.
- Kan jeg få en henvisning til en mandlig fysioteapeut eller kiropraktor. Gerne en af de der mænd ude på islandsbrygge. Nej jeg nægter at gå til kvindelige. Så bliver jeg først alvorlig syg.

Åh hvorfor blev jeg dog ikke læge selv. Jeg ville elske at hedder Doktor Dennis og undersøge folk i hoved og røv.
- Har du ondt i foden? Det kommer oppe fra lysken. Tag lige dine bukser af og læg dig op på briksen, og læg fødderne op i gaflerne.
- Har du skåret dig i fingeren? Tag din skjorte af og læg dig op på briksen.
- Du er vist psykisk syg! Du får lige lidt terapi af mig. Vi du smage nogle piller?
- Har du ondt i halsen? Nå, jamen tag lige alt tøjet af og sæt dig på denne lommelygte og åben munden så jeg kan se dine polypper oplyst nedefra. Og tag lige denne paryk og disse stiletter på. Denne læbestift indeholder penicillin som er godt for din hals. Luk øjnene, jeg tager lige nogle røntgen billeder med det her lille kamera.
Bagefter sletter jeg bare deres hukommelse med lidt hypnose, og gør dem afhængige af mig.

Sure Sokker
Jeg ville stjæle alle mine klienters svedige strømper og til sidst have hele baglokalet fyldt op med sure sokker overalt. Ha ha. Så kunne jeg dele dem op i farvekategorier. Eller når jeg til sidst havde rigtig mange, ville jeg nok dele dem op efter stank eller måske køn. Åh nej, folk ville jo opdage at de altid kom hjem uden sokker. Men så skulle jeg måske kun tage dem hvis de var rigtig sure og droppe kvinderne. Og børn duer ikke, der er ingen lugt. Men mændene, de vasker sig jo ikke så grundigt. (Ihvertfald ikke heteroerne. Det har jeg set i svømmehallen.) Jeg bytter de sure sokker ud med et par nye friske strømper som de får på. Så må jeg først købe mig et lager herre sokker i alle farver. Ja det gør jeg. Jeg starter med at hypnotisere dem og sniffe til deres fødder. Hvis de er sure så skifter jeg dem ud med et par rene, og så vil jeg sætte et lille mærkat på hvor der står navn, personnummer, dato og PH værdi. Jeg må nok opbevare dem i små poser så jeg kan bevare stanken. Til sidst ville jeg sende det hele ind til Charlottenborg. Nå nej måske Den Frie er mere til den slags? Og jo ældre de bliver, jo højere pris kan jeg tager for samlingen, hvis jeg en dag vil sælge til en privat samler, f.eks. fra Færøerne. Vi færinge elsker harske lugte. Men alle billederne bliver nok kun til mig selv. Hov øh billederne har jeg slet ikke beskrevet endnu. Nå glem du læste noget om billeder.

Hos tandlægen
Som teenager på Færøerne var jeg så forelsket i min tandlæge Eyđbjørn Joensen i Vestmanna. De sædvanlige konsultationer var ikke nok for mig, så jeg udviklede en metode: Først sutter man mange karameller, som man lader sidde i tænderne. Så lyver man om tandbørstningen derhjemme. Og til sidst gør det ondt i tænderne.
- Jeg skal bores.
- Skal du have bedøvelse.
- Ja tak.
Så hev tandlægen sin store nål frem.
- Nu stikker jeg dig.
Første gang jeg blev stukket, lå jeg og kneb øjnene sammen og spændte i hele kroppen. Det var forfærdeligt. Men så opdagede jeg, at hvis jeg kiggede op på Eyđbjørns smukke øjne så ændrede smerten sig til et underligt forbudt velbehag. De næste gange var det en dejlig smerte. For jeg vidste jo den kom, så den var ikke farlig. Det var ham.
- Kan du mærke det her? spurgte tandlægen imens han prikkede mig med en finger.
- Ja.
- Nå, men så venter vi lidt til. Han sad og kiggede over mod vinduet lidt. Og jeg kunne se lige op i hans næse. Han var så behåret alle vegne. Hageparti med mørk skygge, mørkt hår på hovedet, hår på brystet som stak frem i halsen, hår på hænderne og på fingrene som han stak ind i munden på mig. Jeg lukkede læberne og kørte tungen over dem og sugede spyttet til mig.
- LUK MUNDEN OP. Kan du mærke det her?
- Ja.
- Nå, men så må jeg sprøjte dig igen. Og jeg følte en sejr og stirrede mig ind i hans behårede næsebor.
- Kan du mærke det her?
- Ja, kom jeg til at svare inden han nåede at røre mig.
- Jamen jeg er slet ikke begyndt at prikke endnu. Hvad med det her? Han opdagede at jeg løj. Det var pinligt. Hans smukke dybe brune øjne med lange vipper flakkede mellem min mund og mine øjne imens han ordnede mine tænder. Han kiggede underligt på mig da jeg gik. Det var så pinligt at jeg ikke turde spise flere karameller. Men nu havde han efterhånden også forsølvet hele min mund. Der var kun fortænderne tilbage.
Nu hvor alle får skiftet kviksølvet ud med hvid plastik burde jeg gå tilbage og tage hele turen en gang til. Han arbejder stadig i den samme massage… hov øh hvad hedder det… tandklinik.

Doktor Dennis
I 2003 gjorde jeg alvor af truslerne. Skiftede branche og blev hypnotisskør. Performancegruppen Dunst holdt festen Skøgereden ude på Charlotte Amalies Bastion, Holmen. Temaet var sindssygehospital. Jeg havde skrevet og komponeret sangen Doktor Dennis, som jeg fremførte med hele performancegruppen ind over en hospitalsseng som blev kørt rundt på dansegulvet. Det var skide skægt. De rigtige hospitaler burde lade sig inspirere.

Godaften mine bøsser og lesbiske.
Velkommen til Skøgereden.
Anstalten hvor vi alle er indlagt.
Skøgereden. Her hjælper vi dem.

Jeg er Doktor Dennis. Jeg kan li’ tis.
Hvis du er psykisk syg, så gir jeg dig terapi.
Hvis du har ondt i din hoved, eller i din fod,
så kald på Doktor Dennis.

Ja ja hvad kan jeg hjælpe dig med?
Jeg vil gerne have undersøgt min numse.
Den er nemlig begyndt at bumse.
Åh, jamen så vend dig lige om.
Jeg undersøger hele din krop.
Stikker pegefingeren op.
Han gi’r mig et stik med noget stort.
Han stikker sin pik op i min lort.

Jeg gik til Doktor Dennis for at få undersøgt mine tarme.
Jeg var så bange for de var begyndt at larme.
Doktor Dennis smurte glidecreme på sine arme.
Jeg blev penetreret.
Jeg havde svært ved at trække vejret.
Men så slog jeg en prut.
Og så var undersøgelsen slut.

Kan jeg ikk’ få en undersøgelse?
Doktor Dennis.
Han har lovet mig en rektalundersøgelse.

Psykiatrien
I 2003 begyndte Dunst at lave tv udsendelserne “kAnal dunst” på Kanal København. Til et af indslagene lavede jeg Doktor Dennis musik videoen sammen med mAdam Christensen. Og der var åbenbart nogen som så vores udsendelser, for en dag kom en mand over til mig på gaden.
- Hej Dennis Agerblad.
- Øh goddag.
- Jeg er psykiater og har lige været til en stor konference ude i Bella Centeret hvor der var psykiatere fra hele verden. Den ene forelæsning startede med at en mand kom ind og sagde på engelsk at han først ville vise en film. Så blev lyset dæmpet og en af dine musikvideo’er blev vist på det store hvide lærred.
- Hvad? Hvilken en?
- Ja hvad tror du? Doktor Dennis.
- Hvad?
- Ja, det var så sjovt. Jeg gled dog ned i stolen og kiggede diskret rundt på folk. Nogle grinede, andre måbede. Halvdelen forstod ikke ordene da du jo synger på dansk.
Bagefter forklarede psykiateren mig hvad de talte om til forelæsningen men det gav ingen mening overhoved. Man skal nok være helt fuldkommen normal for at forstå hvad han sagde, så jeg kan ikke gengive det her. Jeg var bare glad for på en eller anden måde, at være kommet ind i lægeverdenen.

Da jeg lagde video'en på YouTube fik jeg ca. 50 kommentarer. Positive og negative. Jeg bliver flere gange kontaktet af unge mennesker som skriver til mig.
- Doktor Dennis, du er for sej. Hele min klassen dyrker videoen og ser den igen og igen.
- Hej Doktor Dennis. Til Halloween var der en i min klasse som klædte sig ud som dig. Se det vedhæftede klassebillede.
- Hvornår kommer der flere Doktor Dennis video'er? 
- Hej Doktor Dennis. Gider du ikke gå ind på min væg og LIKE mit profil billede. Det ku være så sjovt. Du er ret cool.

Jeg er også blevet genkendt på gaden.
- Er du Doktor Dennis.
- Ja, og jeg kan li' tis.
- Ha ha ha, hvor er du go'.
Og så skulle jeg skrive autograf på maven af 10 teenagere som alle skulle tage billeder af mig og ringe sine klassekamerater op.
- Gæt hvem vi står og drikker en øl med nede på Flisen? 
- Sig noget Doktor Dennis, hviskede de og stak røret over til mig. 
- Ja hallo, Det er Doktor Dennis. Skal jeg undersøge din numse for bumse? 

Annonce