Annonce

Modkraft
5. marts 2012 - 15:22

Undskyld vi roder

Intet er som det plejer på Modkraft.dk. Sitet er blevet opgraderet og har fået nyt layout, men er også ramt af startvanskeligheder.

Natten mellem torsdag og fredag forvandlede Modkraft sig fra at være en teknisk efternøler til en sprudlende hightech raket, der kan føre venstrefløjen ind i fremtiden.

Sagt på en anden måde er alt indhold på sitet blevet lagt over i det top moderne open source CMS-system Drupal, som giver flere muligheder for brugerinddragelse, layout og fleksibilitet.

Det betyder samtidig et farvel til det tidligere styresystem, Spip, der siden marts 2007 har udgjort infrastrukturen på Modkraft.dk.

Overgangen er endnu ikke fuldt realiseret og den opmærksomme læser vil have opdaget både fejl og mangler på det nye site.

– Folk vil opleve, at alt endnu ikke fungerer efter hensigten. Det vil der løbende blive taget hånd om inden for kort tid, beroliger Kim Ingemann, der er med i den til anledningen oprettede omlægningsgruppe.

Læsernes opfordres til at benytte ventetiden til opdatere deres browser til den nyeste version af Firefox, da Internet Explorer endnu ikke er fuldt kompatibel med det nye system.

Læs mere om Drupal hos Wikipedia.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce