Annonce

Sport
22. december 2014 - 20:18

I ringen mod racisme: Thaibokse-brag i Ungdomshuset (video)

Thaiboksere fra hele Danmark, Sverige og Tyskland bragede lørdag sammen til det velbesøgt kampsportsstævne »Christmas Blood – Fight Racism« i Ungdomshuset. Se hvordan det gik her.

Nørrebro-klubben ’Copenhagen Muay Thai’ (CMT) og Ungdomshuset åbnede lørdag den 20. december dørene til kampsportsbraget »Christmas Blood – Fight Racism« i det københavnske nordvest-kvarter.

Her mødtes kæmpere fra hele Danmark, Sverige og Tyskland til 14 medrivende kampe præsenteret af Rasmus Poulsen – bedre kendt som »Raske Penge« – og indledt til traditionelle thailandske kampsportstoner.  

Flere hundrede mennesker var i løbet af dagen og aftenen i Ungdomshuset, hvor de stående, siddende eller på balkonen kunne følge slagets gang i husets store sortmalede sal.

Her kunne de også opleve rapperne Sivas og Gilli’s fremføre deres hitsang »D.a.u.d.a.« live i pausen mellem regnen af handske-klædte slag, high kicks og knæstød til kroppen.

Storskærm i Dødsmaskinen

CMT har tidligere afviklet et lignende arrangement i det gamle ungdomshus på Jagtvej 69.

Men det er første gang at et sportsarrangement på den størrelse bliver afviklet i det nye hus på Dortheavej, så forventningerne var helt i top.

Alle kampe blev optaget af to-tre kameraer og streamet live til hele verden via internettet.

De fremmødte kunne også se med på en storskærm fra et tilstødende lokale, baren Dødsmaskinen, hvor der måtte ryges, blev solgt alkohol og holdt efterfest.

Besøg Copenhagen Muay Thai på facebook her.

Lokalsejr skabte jubel

Deltagerne talte både kvinder og mænd, der repræsenterede klubber fra Ringsted, Roskilde, Horsens, Køge, Odense, København, Lund og Berlin.

Blandt aftenens hovedopgør var mødet mellem den tatoverede Silas Innoue fra arrangørklubben CMT og den navnkyndige, 37-årige kæmpe Hendirk Kessler, der er tilknyttet Berlin Rapace.

Silas Innoue (CMT) vs. Hendirk Kessler (Berlin Rapace).

Det blev en overlegen sejr til CMT, hvilket lagde kul på stemningen, der var på kogepunktet, da slaget efterfølgende stod mellem Linn Xavier (Butchers Lab) og Lea Pedersen (Rengade MMA).  

Sidstnævnte kunne tage vindermedaljen om halsen efter en tæt og intens kamp, der blev afgjort på point, og mødt med jubel fra salen. 

Se Linn Xavier (Butchers Lab) og Lea Pedersen (Rengade MMA) i Ungdomshuset, 20. december 2014.

Se også kampen Bjørn Arveseo (Real Fighters) vs Jan Kisby (Fighter World).


Se hele »Christmas Blood – Fight Racism« i Ungdomshuset her.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce