Annonce

Foto

Punkfestival
25. juni 2012 - 22:35

Glade punks fik cykelkrig og veganske hotdogs

Punkere fra nær og fjern trodsede i weekenden regnen og sluttede sig til den traditionsrige K-TOWN punk-festival på Nørrebro, hvor de kunne opleve bike-wars, frådse veganske hotdogs og nyde tidens tunge toner.

Den årlige punk-festival i Ungdomshuset på Dortheavej, i år kaldet »K-TOWN D.I.Y PUNK & HARDCORE FEST«, fandt sted den 22. til 24. juni.

Tre dage med et bredt spekter af lokale og internationale hardcore, punk og crust bands, samt workshops, distroer, DJ's og feststemning.

Besøg festivalens hjemmeside her.

Veganske hotdogs

Festivalen åbnede fredag eftermiddag, og gårdhaven blev hurtigt godt fyldt op af en naturligvis sort- og nitteklædt skare af festivalgæster.

I boderne blev der lavet veganske hotdogs, burgere og syrede drinks og fra klokken 20 gik det løs med livemusik fra de i alt otte bands der skulle spille i den store sal denne aften. Det var hurtigt, agressivt og punk'et over hele linjen og som aftenen skred frem blev det også vildere fra publikums side af, i pogo'en foran scenen.

I Dödsmaskinen forløb natten med to sæt DJ's  - først et passende udvalg af hardcore punk plader vendt af mænd i bar overkrop, senere erstattet og blødet en tand op af to langhårede gutter der satte gang i dansegulvet med klassisk 70'er rock.

Om lørdagen blev der uden for Ungdomshuset svejset og banket metal dagen lang for at forberede »smaddercykler«, og indenfor var der en række politiske workshops og filmfremvisninger, inden salen igen åbnede for koncerter.

Tyske Ruins lagde ud med et for en gangs skyld lidt mere langsomt og tungt lydbillede, men derfra stod den på traditionel punk og hardcore tråd for resten af pengene. Københavnske Death Token afsluttede koncertrækken med høj energi, og herefter blev der vendt 80'er heavy plader til den lyse morgen.

BIKE WARS

Søndag formiddag rykkede hele festivalen ned til skatebanen ved Nørrebroparken til Punx Picnic.

Her stod den på vegansk barbecue, mens Artillery Attack, Dårligt Selskab, H1N1 og Scavenger Brats gav koncert foran en demo-vogn.

Dermed var stemningen lagt til weekendens utvivlsomt mest vanvittige arrangement - BIKE WARS - hvor de af festivalgæsterne der havde brugt de foregående dage på at bygge kampcykler af skrot dystede.

I tre forskellige discipliner blev der kørt ind i hinanden indtil kun den sidste cykel var køredygtig.

Trods regn var publikum talstærke og stemningen var i top.

Efter en times tid med smadder-metal fra demovognen var omkring 20 cykler blevet krøllet sammen, den røde plads flød til med skrot og vand, og det hele rykkede tilbage til Ungdomshuset hvor salen atter åbnede op for 5 bands mere, og late-night DJ til de udholdende.

Foto: Mette Kramer Kristensen.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce