Annonce

Roskilde Festival
2. juli 2016 - 16:10
Neil Young omvendte tvivlere fredag aften på Orange Scene. Tre timers kærlighed til guitarer på langfart i en langstrakt, men også grund-rockende affære.
Roskilde Festival
2. juli 2016 - 18:15
600-800 pantsamlere på Roskilde Festival kappes om at være hurtigst i konkurrencen om at indsamle så meget plastic, pap og metal med det eftertragtede pantmærke på, som muligt. »Konkurrencen er stor«, fortæller pantsamleren Vero fra Nigeria.
Anmeldelse
1. juli 2016 - 15:59
Torsdag aften på Roskilde blev vi taget med op i fjeldet af norske Kvelertak, der mestrer både det storladne og det kværnende.
Roskilde festival
30. juni 2016 - 16:19
Arena var fyldt, men så heller ikke mere, og umiddelbart var de rigtige Slayer-fans i klart undertal. De fleste var - metalhoveder eller ej - kommet for at se giraffen. Det fremgik tydeligt, da bandet sent i koncerten spillede de to hits » Angel of Death « og » Raining Blood «; pludselig kom der liv i publikum, og de henslængte folk i græsset, kom på benene og søgte hujende ind i teltet. Raining Blood er en trash-klassiker, der for et par år siden opnåede internet-berømmelse på grund af en Youtube-film. I filmen danner en overdimensioneret julelysoppyntning lysshow til nummeret. Slayer...
Roskilde Festival
29. juni 2016 - 14:56
Bandet Reykjavikurdætur spillede tirsdag aften på Roskildes warm up scene for en crowd, der for de flestes vedkommende nok ikke forstod et ord islandsk, men elskede koncerten alligevel.
Festival
29. juni 2016 - 14:42
Alt fra flygtningepolitisk modeshow til work shop om hverdagssexisme og VIP-lounge for flaskesamlere er med til at danne rammen om dette års Roskilde Festival, der ønsker at sætte fokus på lighed og menneskerettigheder. Modkraft dækker festivalen.

Annonce