Annonce

Udland
22. februar 2016 - 11:01
Tyske medier og efterforskningsenhed i politiet i delstaten Sachsen, Tyskland, taler om pogromstemning i delstaten Sachsen efter to fremmedfjendske episoder, der ser ud til at få lokal opbakning.
Nationalisme
19. januar 2016 - 13:02
Folkebevægelsen mod EU melder den stærkt højreorienterede gruppe, Dansk Samling ud af Folkebevægelsen. Det sker på baggrund af kontroversielle udtalelser om muslimer fra organisationen, som ifølge landssekretæren er i strid med bevægelsens humanistiske asylpolitik.
Holland
18. november 2015 - 9:19

Fremmedfjendtligt parti bliver stærkeste kraft

Ifølge aktuelle meningsmålinger står "Frihedspartiet"  (PVV) til at få 25 % af samtlige stemmer, hvis der ville være parlamentsvalg idag. Partiet har i efterårets løb især profileret sig med sloganet "Eigen volk eerts!“  (Eget folk først!).

...

Aktivisme
4. august 2015 - 14:07
Politiet var massivt tilstede med betjente og biler, da gruppen 'Stop Islamiseringen Af Danmark' mandag aften demonstrerede i Århus. Trods tilråb fra flere moddemonstranter blev det dog ved de verbale sammenstød.
Baggrund
27. februar 2015 - 12:27
Styrken for Pegida-bevægelserne i Tyskland og Norden har været evnen til at opsamle meget forskellige politiske strømninger. Men det har også splittet bevægelsen i Tyskland. Det nye EU-kritiske parti Altenative für Deutchland bliver måske nyt samlingspunkt for Tysklands fremmedfjendske højrefløj?
Dansk Folkeparti
25. november 2014 - 11:34
Dansk Folkeparti er blevet beskyldt for racisme, og medlemmer dømt efter straffelovens såkaldte racismeparagraf. Selvom partiet er blevet mere poleret med tiden, forfægter Dansk Folkeparti stadig en racistisk dagsorden, der kan bekræfte højreekstremister i deres verdensopfattelse.

Annonce