Annonce

Boganmeldelse
3. januar 2014 - 18:23
Det fyger med raketter, kampvogne, militser og kalashnikov-rifler i Kaspar Colling Nielsens dystopiske roman »Den danske borgerkrig – 2018-2024«, som trods et sympatisk udgangspunkt ikke formår at indfri sit store potentiale.
Boganmeldelse:
12. december 2013 - 12:06
Diskussioner om filosofi, politik og kunst hænger fint sammen med historie og figurer i Jens Peter Kaj Jensens roman »Celeste«.
Boganmeldelse
19. november 2013 - 13:14
Lene Charlotte Nielsen har skrevet en digtsamling, der handler om at stå inde for omkostningsfulde valg. Selv om digtene er fulde af klichéer, er de overbevisende og rørende.
Boganmeldelse
4. november 2013 - 15:32
Ny bog fortæller historien om 1950’erne og 1960’ernes illegale adoptioner fra udlandet. Og om forbindelserne til nutidens adoptionsorganisationer.
Boganmeldelse
7. oktober 2013 - 12:02
Idehistorikeren Mikkel Thorup analyserer i ny bog, hvordan forestillinger om demokratiske samfunds sårbarhed bruges til ideologisk forhærdelse.
Boganmeldelse
12. juli 2013 - 10:40
Uenighed gør stærk, påpegede Poul Henningsen. Men uenighed skal også udfoldes på et vist niveau. Det gør Hans Hertel i bog om PH, men ikke alle bidragsydere i supplerende debatbog.
Debat
9. juli 2013 - 13:12
Det er dejligt at bøger stiller øget ulighed til diskussion, men det ville være dejligt med større begrebslig klarhed og præcision i debatbogen »Det danske klassesamfund«
Boganmeldelse
2. juli 2013 - 13:07
Ny bog sætter den spanske borgerkrig ind i en historisk kontekst og trækker tråde frem til nutiden. Absolut anbefalelsesværdig.
Anmeldelse
31. maj 2013 - 8:27
Queer Jihads bog »Se! Den heteroseksuelle verdensorden går i stykker« er selvsmagende og cis-bøsset, ikke queer.
anmeldelse
14. maj 2013 - 9:38
Ny børnebogsserie vil bekæmpe homofobi i børnehøjde med hjælp fra Pjerrot, flotte motorcykler og masser af candyfloss.

Sider

Annonce