Annonce

Af The Bridge Radio
16. juli 2016 - 14:49
The Bridge Radio is on Summer Radio Tour and our second visit will be in the Tent Camp in Thisted
Politik
27. januar 2016 - 12:10

Smykkelov: Britisk avis kalder Venstre for det dummeste parti i verden

Den Britiske avis The Guardian bringer onsdag en satiretegning af Steve Bell, der viser danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og blandt andet bærer teksten »Venstre - probably the stupidest party in the world« (Venstre - sandsynligvis det dummeste parti i verden - en variation af et Carlsberg-slogan.red.)

Statsministeren bærer et nazi-lignende armbånd og holder en danskstemplet gris om halen ved siden af en bunke Lego-klodser. 

Af Carl Valentin
23. marts 2015 - 12:33
Det ærgrer mig, at ”strammere asylpolitik” er blevet noget, man har lyst til at skilte med - ja, nærmest praler med.
Af Ulla Jessing
16. august 2016 - 9:37
Dansk Folkeparti kræver udlændingestramninger, hvis de skal går med at stoppe topskattelettelser. Socialdemokraterne har forslået DF, at de i fællesskab stopper de planlagte topskattelettelser, som Liberal Alliance kræver. Partiet truer ellers med at vælte den smalle Venstre-regering. Men Dansk Folkeparti stiller stramme betingelser for at forhindre topskattelettelser. På deres sommermøde har DF...
Asylaktivisme
1. august 2016 - 13:42
En gruppe aktivister blokerede flere check-in-skranker i Københavns Lufthavn for at forhindre udvisning af en homoseksuel kvinde til Uganda. Under aktionen kom nyheden om, at kvinden får genoptaget sin asylsag.
Kommentar
9. maj 2016 - 18:44
Der er oversete udenrigspolitiske dimensioner ved dansk asylpolitik, der er styret af indenrigspolitiske interesser og en nationalistisk retning. Risikoen er, at langsigtede danske udenrigspolitiske mål i forhold til nærområder og transitlande underordnes et ønske om færre flygtninge, mener Martin Lemberg Pedersen og kigger nærmere på Taksøes anbefalinger.
Demonstration
14. september 2015 - 12:35
Kommentar
11. februar 2015 - 18:07
Enhedslisten har med ønsket om øget grænsekontrol sluttet sig til koret af partier med en »stram udlændingepolitik«. Det er den forkerte vej at gå.
Asylprotest
15. december 2014 - 17:54

Grækenland: Syrisk protest-lejr ryddet

Politiet fjernede mandag den 15. december en protestlejr foran det græske parlament i Athen, hvor op mod 300 flygtninge fra Syrien de seneste fire uger har befundet sig. Flygtningene har blandt andet gennemført en sultestrejke med krav om lov til at flytte til familiemedlemmer i andre lande i Europa.
Menneskerettigheder
11. december 2014 - 16:12

Hæderspris til forkvinde for Refugees Welcome

Michala Clante Bendixen fra organisationen Refugees Welcome modtog onsdag den 10. december som den første nogensinde en menneskerettighedspris indstiftet af Rådet for Menneskerettigheder. Læs hvorfor her.

Sider

Annonce