Annonce

Af Jonathan Simmel
25. januar 2016 - 20:38
Det giver ingen mening som socialister at overveje kommunale skattestigninger
Solidaritet
1. marts 2016 - 13:18
Aarhus fik i den sidste uge af februar besøg af palæstinenseren Muhannad Qafesha, der bor i en »lukket militær zone« i Shuhada Street i Hebron. Lokale aktivister brugte besøget til aktivisme og styrkelse af solidaritetsaktivitet.
Venstrefløj
18. januar 2016 - 13:29
Byrådsmedlem i Aarhus og hendes sambo er blevet sigtet for i september at have huset to flygtninge. 41-årig østjysk mand er ved retten i Randers fredag idømt en bøde for at have transporteret flygtninge.
Aktivisme
4. januar 2016 - 12:07
Aktivistgruppen Flygtningeaktionen besatte søndag i seks timer det tidligere Jydsk Pædagogseminariums tomme bygninger i Skejby for at skaffe et asylcenter til Aarhus. Aktionen har dog mødt kritik fra enkelte Venligboere.
Aktivisme
4. december 2015 - 11:09
Aktivister fra gruppen Flygtningeaktionen slog den første tirsdag og onsdag i december en teltlejr op på Rådhuspladsen i Aarhus i protest mod inhuman flygtningepolitik. Selvom man havde erklæret at blive, til der kom et asylcenter i Aarhus, opgav man onsdag aften på grund af kulden. Støtte fra byrådsmedlem for Enhedslisten og socialrådmand Thomas Medom fra SF.
COP21
30. november 2015 - 10:20
Der var plads til både traditionelle politiske taler og mere alternative tilgange i den århusianske udgave af de internationale klimademonstrationer i anledning af COP21-mødet i Paris.
Aarhus
8. oktober 2015 - 16:53
Tidligere direktør for Aarhus Havn, Bjarne Mathiesen, anker en dom, han i september fik for at have brudt meddelelseshemmeligheden ved at læse en ansats sms’er. Det kom frem onsdag aften, da Aarhus Byråd behandlede et forslag fra Enhedslisten om at gensætte tre kranførere, der blev fyret på grund af sms’erne. Et forslag, der mødte modstand fra de andre partier.
Fagligt
21. september 2015 - 10:04
En tidligere direktør og en ledende medarbejder i Aarhus Havn er dømt for at have brudt meddelelseshemmeligheden, da de læste en kranførers sms’er, men slipper for straf.
Hjemløshed
17. september 2015 - 10:14
’Fuck the Poor’ lød teksten på hjemløses t-shirts tirsdag eftermiddag i Mølleparken, Aarhus. Kunstneren Marc Trensig satte fokus på fattigdom og hjemløshed, samtidig med at en ny rapport viser, at Århus har en kedelig rekord i flest unge hjemløse.
Solidaritet
17. september 2015 - 9:07
Omkring 60 mennesker havde tirsdag den 15. september fundet vej til Foreningernes Hus i Gellerupparken lidt uden for Århus for at danne netværket Welcome to Aarhus. Initiativet har til formål at være et åbnet netværk for folk i Århus, der gerne vil hjælpe flygtninge, og lægger sig i forlængelse af det allerede eksisterende Welcome to Denmark. På mødet handlede det om, at dem der deltog selv skulle komme med deres idéer, understregede talsperson Trine Simmel tirsdag aften overfor TV2 Østjylland: – Det er netop for at høre, hvad er det, århusianerne gerne vil hjælpe med, altså hvor er det, de...

Sider

Annonce