Annonce

Af Jan Hoby
13. maj 2015 - 15:17
Lad os slå fast, at alle børn grundlæggende set har godt af at gå i daginstitution og dagpleje.
Af Jan Hoby
2. november 2014 - 14:41
Tale til demo: "Hvis vi skal bryde intolerancens, islamofobiens og racismens greb om den politiske udvikling, - kræver det initiativer som Gæstfri Halsnæs.."
Af Jan Hoby
1. oktober 2014 - 12:20
Den kommunale virkelighed er at regeringens serviceloft og de sanktioner, der følger af en overskridelse af dette, langsomt, men sikkert, udhuler velfærden.
Uddannelse
27. november 2015 - 16:40
En gruppe utilfredse gymnasieelever har fredag den 27. november besat en ejendom i indre København i protest mod regeringens nedskæringer på forsknings-, uddannelses- og klimaområdet. Regeringen fører en »fremtidsfjendsk« politik, lyder det fra de unge.
Forlig
27. januar 2015 - 14:12

Knap 61 millioner kroner til indsats mod radikalisering

Regeringen, SF og de borgerlige partier er tirsdag blevet enige om en handlingsplan til 60,9 millioner kroner, som skal styrke indsatsen imod politisk og religiøs ekstremisme og radikalisering. Fokus er særligt rettet imod muslimske unge, der ønsker at deltage i eller er hjemvendt fra borgerkrigen i Syrien.
Udtalelse
24. oktober 2014 - 17:23

NGO'er kritiserer regeringens spareplaner på U-landsbistanden

Der er udsigt »omfattende og skadelige konsekvenser« for sårbare grupper i verdens fattigste lande, hvis regeringen gør alvor af et forslag om at tage 2,5 milliarder kroner fra U-landsbistanden. Det skriver seks nødhjælpsorganisationer i en fællesudtalelse.
Protest
8. september 2014 - 11:06

Faglige samler underskrifter for dagpenge

Den gensidige forsørgerpligt skal fjernes, retten til dagpenge skal igen kunne optjenes efter seks måneders arbejde og dem der er faldet ud af dagpengesystemet skal have en anstændig behandling straks. Sådan lyder nogle af kravene i en ny underskriftindsamling startet af fagforeningsfolk fra hele landet.
Af Carl Valentin
19. august 2014 - 16:08
Regeringens udmelding om, at den vil fjerne loftet over fradraget for fagforeningskontingenter, er en kæmpe sejr for venstrefløjen og de danske lønarbejdere. Den organiserede del af arbejderklassen vil få flere penge mellem hænderne, og flere vil have lyst og råd til at melde sig ind i en rigtig fagforening. Men vi kan gøre mere endnu. Regeringen lægger nemlig op til at fastholde fradraget for...

Annonce