Annonce

Kulturkritik
19. november 2014 - 10:36
Dan Parks billeder og forsvaret af dem viser, at en kolonialistisk indskrænkning af rum for frigørende udtryk lever i bedste velgående. Revolutionær kunst har potentiale til gaga, vilde bevægelser, udråb og højekslosiv ustabilitet.
Yderste højre
28. oktober 2014 - 19:06
Besøgende på Trykkefrihedsselskabets omdiskuterede Dan Park-udstilling oplyses ikke om, at den kontroversielle svensker gentagende gange er dømt for injurier. Vi fortæller ikke hele historien, erkender selskabets formand Katrine Winkel Holm.
København
20. oktober 2014 - 12:07

Dansk-afrikanere fortsætter kritik af Dan Park-udstilling

Omkring 20 mennesker deltog fredag i demonstration imod udstillingen af den svenske højreekstremist Dan Park i Danmark. Torsdag er der demonstration igen med samme budsskab foran Hornsleth & Friends Gallery i Bredgade.
Hornsleth & Friends Gallery
17. oktober 2014 - 14:04

Hærværk mod galleri i København forud for racistisk udstilling

Ukendte gerningspersoner har natten til fredag den 17. oktober knust facaden på og kastet malingbomber mod Hornsleth & Friends Gallery i København, hvor den højreorienterede forening Trykkefrihedsselskabet vil udstille den racismedømte svensker Dan Park.
København
16. oktober 2014 - 12:58
– Debatten om den svenske højreekstremist Dan Park bør handle om racisme, diskrimination og hatespeech i stedet for ytringsfrihed og censur, mener foreningen African Empowerment Center, som fredag holder demonstration imod udstillingen af svenskerens plakater i København.

Annonce