To veje for Socialdemokratiet

Den britiske Labour leder Jeremy Corbyn genvandt formandskabet mod partiets højrefløj med 62 procent af stermmerne.Det var Tony Blair og de andre parlamentariker som havde indført »den nye labourpolitik,« som forsøgte at styrte Corbyn, men uden held.

Rumlen af torden

Gæsteblog: " Aldrig før har kapitalismen været så svag. Men paradokset er, at den radikale venstrefløj heller aldrig før har været så svag."

Nyt TiSA-læk afslører alvorlige problemer

Greenpeace bragte et nyt læk med dokumenter fra forhandlinger om TiSA, der er alvorlige for vores velfærd, miljø og demokrati.

Mangelfuld beskyttelse af arbejderen må stoppes

Vindmøllefabriker som tjener mange penge har anvendt det sundhedsfarlige stof Epoxy, som har ført til, at mange af deres arbejdere er blevet alvorligt syge.

3F Kongres 2016 Alle sammen-Dag 5 og 6

3F-kongres 2016, dag 5+6: Det er vigtigt at 3F de næste år lever op til beslutningen om at øge den socialpolitiske indsats.

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 4

Dagens historie fra virkelighedenKampagne og trussel om konflikt sikrer overenskomster på det grønne områdeDag 4 starter med en sang og bliver fulgt af debat og flere ændringsforslag.Ind i mellem bliver tid til at uddele endnu en pris

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 3

Dagens historie fra virkelighedenHurtig blokade fra 3F Frederiksborg stopper konflikt ramt firmaDagens gæst

3F Kongres 2016 Allesammen-Dag 2

3F kongres: dag 2: Vi tvinger arbejdsgiverne til at overholde overenskomsten, også selvom det ikke er alle de ansatte som er medlem af fagforeningen.

Mincome – historien om et vellykket lokalsamfundseksperiment med basisindkomst

Når de store fejlslagne eksperimenters tid er forbi, må man lære af den glemte historie om de små vellykkede eksperimenter.

Pinds politistat er offeret!

Jeg synes simpelthen det er rystende, og en fornærmelse mod Danmarks intelligens og værdighed, når Søren Pind og Claus Oxfeldt i dag tuder om kap i nyhederne over, at der er mere vold og trusler mod politiet end tidligere. Jeg, og utallige andre, har forsøgt at gøre opmærksom( for undertegnede over et årti) at dansk politi har et massivt