Ulla Jessing
23. sep
1

Dagpengeproblemet hænger som damoklessværd over Socialdemokratiet

Den kendte økonom John Maynard Keynes har en gang skrevet: »Hvis økonomiske forhold ændrer sig, må man også ændre sin politik. Man må anpasse sig nye kendsgerninger.«Men det gør man ikke i SR-regeringen.

Den barmhjertige samaritaner

”Der er ingen minimumsgrænse for menneskelig opførsel fra den israelske side” fortæller Shaher Saed, formand for den faglige landsorganisation PGFTU.

En patetisk replik til Karen Hækkerup - og de mennesker vi er blevet

Danskerne er ikke så dumme, at vi ikke ved, hvad krig er - det er ondskab ikke uvidenhed, der får os til at lukke øjnene og lade som om, vi er idioter.

Mads Kissow
21. sep
1

10 tesers kritik af den grønne økonomi! En kommentar til People's Climate March

Den grønne økonomi (vil) uundgåeligt fejle i sit erklærede mål om at gøre økonomien grøn ...

Huberts frihed for EU's frihandel

Om frihandelsaftaler, bondeprotester og danske politikeres medansvar for politiske drab og fængslinger i Colombia

Reaktionen marcherer

Det er nu blevet umuligt for transkønnede at påbegynde hormonterapi hinsides Sexologisk Klinik. Dét er der intet positivt at sige om.

En kompleks verden

Rejseblog fra Gaza: Det Danske Hus I Palæstina som ligger i Ramallah, startede i 2005 som et projekt for at bygge bro mellem danskere, og palæstinensere gennem samarbejde.

Den svenske farce

At isolere Sverigedemokraterne i Rigsdagen kan aldrig blive en politisk succes. Det vil i bedste være totalt ligegyldigt, men i værste (og nok mere sandsynlige) fald vil det styrke dem.

Ændrede styrkeforhold i klassekampen kræver røde medier!

Vi får ikke sat alle de mange delkampe, som lejlighedsvis dækkes i de borgerlige medier, ind i den større samfundsmæssige sammenhæng.

Bol Mig I Mit Numsehul

Nu tæller jeg til 3 og så skal du bolle mig i mit numsehul. 1, 2, 3. Åh, Av, Pas dog på. Kan du ikke finde ud af at bolle?