Annonce

25. april 2007 - 23:32

Aktivister vil rydde politigård

Ved en happening i Aalborg er byens politigård sat til salg af aktivister fra Initiativet For Flere Ungdomshuse. Aktivisterne har sat »Til Salg«- skiltet i jorden foran Politigården og meddeler i en pressemeddelelse, at bygningen er blevet eksproprieret til fordel for »den almene nytte«.

– Vi ønsker et nyt brugerstyret ungdomshus i Aalborg til den nordjyske ungdom, og vi finder politigården værende et særdeles egnet sted. Bygningen ligger centralt placeret, og har lokaler, så vi både kan indrette møderum, øvelokale, biograf, koncertsal og hvad vi ellers kan finde på, siger Mads fra Initiativet.

JPEG - 80.3 kb
Aalborg Politigård er sat til, og Ungdomshus-aktivister håber at kunne overtage bygningen.

1. maj på Politigården
Aktivisterne håber nu, at Aalborg kommune vil købe huset til dem, så de kan komme i gang med alle deres »fede aktiviteter«.

Initiativet For Flere Ungdomshuse forventer, at politiet efterlader bygningerne i ordentlig stand efter et eventuelt salg og på den måde udviser respekt for den private ejendomsret.

– Hvis ordensmagten ikke følger reglerne, og ikke forlader Politigården til den fastsatte dato 1. maj 2007, føler vi os desværre nødsaget til at benytte håndfaste midler for at håndhæve den private ejendomsret, med alt den postyr det kan medføre! Men selvfølgelig regner vi ikke med, at det bliver nødvendigt, lyder den kontante udmelding fra Mads.

Ifølge pressemeddelelsen forventer Initiativet For Flere Ungdomshuse at fejre arbejdernes internationale kampdag i den gamle politigård.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce