Annonce

Roskilde Festival
30. juni 2016 - 20:46
De seneste par år, er der kommet større fokus på madspild. En tredjedel af verdens mad går til spilde, men på Roskilde Festival prøver man at komme problemet til livs og siden 2014 har det Det Runde Bord modtaget overskudsmad fra madboder, bearbejdet det og sendt det videre. Sidste år blev det til 35 tons mad.
København
3. september 2014 - 18:44

Folkekirkens Nødhjælp og Netto går sammen imod madspild

Folkekirkens Nødhjælp vil i samarbejde med fødevarebanken og Dansk Supermarked (Netto, Føtex, Bilka og Salling) åbne en butik på Nørrebro i København med kasseret mad.
Fødevarer
24. juni 2014 - 13:42

Nyt mærke skal dæmme op for madspild på restauranter

En række fødevareaktører lancerer den 25. juni 2014 mærket Refood, der er en certificering af virksomheder, der arbejder for at komme madspildet til livs. Mærket er skabt i et samarbejde mellem Stop Spild Af Mad, Landbrug & Fødevarer, Unilever Food Solutions, Agro Business Park og Daka ReFood og henvender sig til restauranter, cafeer, grillbarer og hoteller, som vil vise deres indsats mod madspild og for genanvendelse.

Annonce