Annonce

Af Jonathan Simmel
14. september 2015 - 15:42
Først: Stort tillykke til Nicolai, som (...) fortæller han synes det er lækkert at være arbejdsløs på dagpenge
Antiracisme
4. december 2015 - 13:16
Dele af venstrefløjen gik helt gal i byen, da man rejste kritik mod Djurs Sommerlands såkaldte Hottentot-karusel. Ikke på grund af sagen, men fordi man ikke vidste, hvem man talte med, og fordi det skubbede folk fra sig.
Venstrefløj
27. maj 2015 - 14:55
Valgkampen er gået i gang. Michael Hunnicke giver venstrefløjens kandidater og aktivister ti råd til en slagkraftig valgkamp.
Kommunikation
5. maj 2015 - 13:00
Venstreorienterede bør lære at tale ud fra sit eget positive værdisæt. Ellers kommer man til at slås på højrefløjens præmisser. Uddrag af bogen »Brug sproget politisk«.
Boganmeldelse
5. maj 2015 - 12:49
En lille handy bog, »Brug sproget politisk,« giver et vigtigt bidrag til hverdagens kampe. Til læserbrevet, til pjecen og til 1. majtalen. Den gør opmærksom på, at vi på venstrefløjen altid kan blive lidt bedre.
Kommentar
4. december 2013 - 12:02
Det er kampe i hverdagen, der afgør om ord som reformisme og revolution er brugbare. Opgiver man et marxistisk ordforråd, overlades man til borgerlige begreber.
anmeldelse
3. januar 2013 - 10:52
Hvordan kan vi forstå kommunisme i dag? Det forsøger Jodi Dean at besvare i sin nye bog The Communist Horizon.
4. december 2011 - 22:51
Læs mere om Kvinde, Køn & Forsknings temanummer om trans* Læs mere om seminarerne på Københavns Universitet og Institut for Menneskerettigheder Transstudier og transteori opstod hovedsagelig i et forsøg på at vriste forskningen i og om transkønnethed ud af hænderne på psykiatriske og lægevidenskabelige eksperter, der ikke bare har haft eneret på, men også været bestemmende for, at denne forskning domineres af spørgsmål vedrørende klassifikation, diagnosticering og behandling. Forskningsfeltet vokser ud af levede erfaringer af stigmatisering og usynliggørelse såvel inden for et psyko-...

Annonce