Annonce

15. januar 2013 - 0:35

Til minde for Ekrem Sahin på 2 året for hans død/drab?

Jeg bringer her teksten fra mindesiden for Ekrem Sahin, således at læsere af Modkraft kan følge med i den skandaløse sag om hans død...eller var det et mord---det er det denne sag handler om :

 Danimarkaca/Dansk version

Kære vores følgere, endnu et år er gået. 
11/1/11 er en dato, jeg aldrig vil glemme. Det er længe siden, jeg  har skrevet noget i Ekrems Facebook side. Grunden til at jeg ikke har skrevet noget, er fordi der ikke sker ret meget i Ekrems sag i øjeblikket. Jeg venter desperat med håbet om, at retfærdigheden finder sted.
Som I har læst/hørt i medierne og på vores side, er det sidst skete, at sagen blev sendt igen til Retslægerådet, da retslægerådet ikke har modtaget eller mistet centrale dokumenter undervejs.

Dette betød, at rådet skulle starte forfra med deres undersøgelse. Idet sagen skulle undersøges igen, fik vi lov til at stille flere spørgsmål til retslægerådet. Vi har sendt flere nye spørgsmål og samtidig stillet samme spørgsmål igen i håb om at få konkrete svar på vores tidligere spørgsmål, som ikke var besvaret. Resultatet er, at Retslægerådet ikke har taget stilling til de fleste spørgsmål og nøjedes med at skrive ”NEJ, IKKE BESVARES”. 

I mellemtiden har vi rejst en del spørgsmål til politiet om at få afklaret manglende punkter i efterforskningen, som tidligere ikke har været afklaret. Vi fik ingen respons fra politiet vedrørende manglende afklaring, men i stedet ville politiet lukke sagen med den begrundelse, at der ikke var grundlag nok i retslægerådets undersøgelse. Vi ville ikke lukke øjne for denne uretfærdige behandling. Derfor sendte vi en skriflig klage og venter stadig svar på vores manglende afklaring. 

Ydermere skulle vævsprøver sendes til Tyrkiet for færdiggørelse af obduktionen men er stadig ikke fremsendt. Vi har også klaget over dette og afventer svar.

Der er gået to år og på trods af, at jeg ikke skrev noget på vores side i lang tid, er antallet af medlemmer ikke blevet mindre. I dag er der stadig lidt over 4200 medlemmer. Selvfølgelig har der været en del medlemmer, der gik fra, men der er tilføjet flere nye og tilføjelsen fortsætter. Ikke kun fra Danmark og Tyrkiet, det er lige så meget fra andre lande. Disse lande er: Danmark, Tyrkiet, Sverige, Tyskland, USA (USA), Norge, Holland, Libanon, Egypten, Spanien, Indonesien, Irak, Østrig, Belgien, Canada, Brasilien, Iran og Makdonya. Jeg takker mange gange for jeres støtte. 
Som I kan regne ud, er det umuligt at oversætte mine tekster til flere forskellige sprog. Jeg vil prøve at skrive både på dansk og tyrkisk. Jeg ved, at I også gerne vil vide, hvordan Ekrems sag vil ende, og hvad resultatet vil blive. 

Sandheden er, at jeg selv heller ikke ved, hvad resultatet vil blive. Men jeg ved én ting. Så længe jeg trækker vejret, vil jeg gøre alt for at benytte mig af alle mulighederne både nationalt og internationalt, for at få retfærdighed i denne sag.

Annonce