Annonce

18. januar 2013 - 0:58

Mali er et diktatur - Søvndal - dum eller fuld af løgn ?

En ting er at Villy Søvndal for åben skærm påstår at Mali og Somalia er nabolande : http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1900908.ece

og dermed afslører at han end ikke nødtørftigt har sat sig ind i de mest banale forhold inden han som udenrigsminister sender dansk militær ind i en konflikt, under påskuddet at vi skal forsvare demokratiet.

Værre er at han nævner at det skam er Malis præsident der har bedt om assistance. Og hermed forstår vi alle straks at den militære indgriben har stor legimitet og at demokratiet må forsvares!

En ganske enkel søgning på nettet viser at Malis præsident kom til ved et militærkup i 2012!
http://en.wikipedia.org/wiki/Amadou_Sanogo. 

Nu kunne man så forestille sig, at det er jo den slags der sker i "sådan nogle lande"
Men Mali har haft ubrudt demokrati i 20 år  - omend under anklage for at være dybt korrupt.

Iflg Huffington Post medførte kuppet, at den nye regering mistede kontrol med halvdelen af sit terratorium på får måneder.

Det terratorium, dansk militær nu lydigt støtter den franske invation med.

http://www.huffingtonpost.com/2012/07/07/amadou-haya-sanogo-mali-coup_n_...

 

FREMGANG FOR FRANSK FLYSALG

I parentes bemærket: En anden kilde oplyser at den franske præsident Hollande i en tale til en fransk pilot sagde : Thank you for your double mission, both operational and, I was going to say, commercial!”  http://www.countercurrents.org/lantier160113.htm

Det militært industrielle kompleks - og Frankrig producerer meget militært isenkram http://en.wikipedia.org/wiki/Dassault_Rafale  - er altid glad for en krig, så de kan få demonstrret deres varer i sit rette element.


 

Disse informationer hopper op i hovedet på selv den mindst vidende der søger lidt rundt - men VILLY SØVNDAL -der er fra et "socialistisk" parti - et parti der engang var meget aktivt imod militarisme - fremfører nok så troskyldigt påstande som ingen hold har i virkeligheden!!

ER HAN DUM ELLER FULD AF LØGN ???

Her lidt yderligere læsning med analyser jeg ikke umiddelbart er kvalificeret til,  at udtale mig om ...http://www.proletaren.se/utrikes-afrika/varfor-bombar-frankrike-mali  og   http://ceasefiremagazine.co.uk/blood-uranium-frances-mali-intervention-t...

 

Annonce