Annonce

1. februar 2013 - 23:00

Breivik er allerede fortrængt....

Breivik, min kære læsere, han er allerede fortrængt fra den danske debat.

Medierne vil fortsat hellere fokusere på de grovheder der begås af personer med anden etnisk baggrund.

Men vi vil ikke mindes om at den rendyrkede og erklærede racisme trives midt i Jylland, i den mest gennemsnitlige by af alle i hele DK - i Silkeborg. Byen der i årtier har været brugt til meningsmålinger, fordi resultatet her afspejlede DK som helhed.

Der er fortsat ikke opstået en debat om dette grove overfald,http://modkraft.dk/comment/33474#comment-33474
hvor 3 unge erklærede racister - alle medlemmer af en organisation, der er kendt som udpræget voldelig og smykkende sig med hagekors, og iøvrigt for angreb på medlemmer af et politisk partis medlemmer, og dets lokaler - trampede på en mand til han besvimede, trampede fordi har var afrikansk.

Nej "vi" ønsker ikke at granske den danske kultur og hvordan den slags kan ske..

Men hvem er dette " vi " der ikke ønsker det ??

Jeg kom flere gange til at tænke på Max Frisch´s teaterstykke : Biedermeier og brandstifterne. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fire_Raisers_(play)

Teaterstykket handler om en småborger, Biedermeier, den lydige undersåt, der lader sig besnære af ondskaben, af nazismen og facismen

Det hadske tiddskrift Danskeren, benytter nu denne stærke advarsel mod nazisme og facisme, til deres hadske udfald mod indvandring http://www.dendanskeforening.dk/files/files/DANSKEREN%20nr.%203%20-%2020...
Netop hadet mod det anderledes, dengang jøderne, havde været nazismens vej til succes, præcis som højrefløjen idag hetzer. Som de hetzer i DK og i Ungarn. Max Frisch skrev i årtiet efter nazismen og hans ærinde var en advarsel mod at lade hadet styre igen.

Så altså mens småborgeren vender ryggen til truslerne, og ikke vil se sandheden i øjnene - søger den yderste højrefløj at erobre arenaen, og vender vores bedste kunstneres ord imod os, der slås for mangfoldigheden.

 

Annonce