Annonce

22. april 2012 - 12:17

Ikke et ord om Al Khawaja - på Modkraft

Al Khawaja har nu nægtet at indtage vædske - vi ved det alle sammen - alle medier omtaler det - når de ikke drukner os i dagslang tvhyldest til landets afdøde reele regent.

Vi ved alle sammen godt, at Bahrain er et sygt diktatur, men at ingen griber ind og proklamerer kamp for demokrati, fordi USA har sin vigtigste flådebase der.

Vi ved at der nu skal holdes Formel 1 løb dernede, og dersom man har fulgt lidt med ved man, at manden der er blevet stinkende rig på de løb, ved forskellige lejligheder har hyldet Hitler.

Vi ved osse godt, at Al - Khawaja er dansk statsborger, men at DF ikke skyr nogen lejlighed til at tilsvine enhver muslim, hvis døtre går med tørklæde -som om det var folks religiøse eller politiske holdninger, der bestemte hvorvidt de har samme rettigheder som alle andre...... Man kommer til at tænke på Breivik.

Har jeg selv gjort noget ??  Nej, med skam at melde har jeg intet gjort, Intet ud over at følge lidt med.

Jeg har f.eks set denne smukke video, lavet af Al- Khawajas datter : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MieH7ll6-W8   en video der med tanken om Al-Khawajas tilstand og heltemodig indsats for demokrati kan få selv det hårdeste hjerte til at føle igen.

Og jeg har læst på denne side  den officielle side for Al-Khawaja  : http://witnessbahrain.org/

Jeg ved godt, at vi må slås for rettigheder og lighed i vores eget land- jer har ikke et større udblik end andre - men når jeg idet mindste vil læse lidt om Al- Khawaja på min yndlingsportal, Modkraft, bliver jeg skræmt af at se hvor stærk provinsialismen er, når end ikke Modkraft forstår proportionerne af det der sker i Bahrain lige nu.

Når Modkraft ikke nævner det med et ord. IKKE ET ORD, IKKE ET ORD LIGE NU, HVOR DET SKER, så er der den internationale solidaritet for svag i dette land....

Annonce