Annonce

Foto

Nørrebro
19. august 2015 - 17:41

Tillid på tværs!

Fotoserie om skabelsen af verdens største kridttegning.

Nørrebro bliver altid omtalt, når der er skyderier og bandekrig i luften, men det er faktisk et skønt sted at være, og man kan sagtens gå rundt i fred og ro på gaderne uden at være bekymret for at blive overfaldet.

Det er kridtfesten på Nørrebrogade søndag den 16. august et bevis på, hvor alle - børn, barnlige sjæle og andet kreativt godtfolk - var inviteret til at bidrage til at tegne verdens største kridtmaleri.

Med fuglesang i baggrunden og en stemning af forår og livsglæde tog kunstværket form, og for en stund blev hverdagens stress og bekymringer lagt på køl. Tillid og venskab på tværs af køn, alder, race og religion er nøgleordene for den farverige fest, der udspandt sig fra søerne til Runddelen, der i dagens anledning var afspærret for trafik.

Flere hundreder mødte op for at kravle rundt på asfalten og gøre gaden smukkere med finurlige illustrationer, og det lykkedes.

På fortorvet og i T-krydsene var der opstillet musik og madboder, og alt kridtet var gratis. Det eneste, man skulle gøre, var bare at slippe sin indre kunstner løs og give den gas med farvekridtene. Sent søndag aften afgjorde en repræsentant fra Guinnes World Records, at rekorden var hjemme. Det 18.598 kvadratmeter store kridtmaleri, tegningerne tilsammen udgjorde, er intet mindre end verdens største. Eventen er organiseret af Soulwash.

Se mere på sidens Facebook-event 

 

Redaktion: 
Genre: 
Nyhed

Annonce