Annonce

5. december 2011 - 14:46

"Vi gjorde Rasmussen til Generalsekretær, fordi vi stolede på dig!

- Vi gjorde Rasmussen til Generalsekretær, fordi vi stolede på dig!

Siger den tyrkiske udenrigsminister Sinirlioglu, da han mødes med spidsen af NATO i februar 2010 i Ankara, og skal opdatere på bilaterale forbindelser overfor blandt andre den amerikanske viceudenrigsminister William Burns.

Sinirlioglu føler sig svigtet, på vegne af sit land, over at ROJ TV endnu ikke er lukket, som Anders Fogh Rasmussen lovede som modydelse til at blive Generalsekretær for NATO i 2009.

JPEG - 10.5 kb

Det afslørende citat bliver endnu engang nævnt i Byretten på 28. retsmøde af forsvarsadvokat Bjørn Elmquist, ligesom han gjorde på et af de indledende retsmøder.

Han fremlægger dokumentation for adskillige hemmeligstemplede diplomatiske dokumenter, der via internettjenesten WikiLeaks i november 2010 kommer ud til offentligheden og dermed afslører Foghs tyrkiske studehandel.

Dokumenterne vil Elmquist bruge i sit afsluttende forsvar, procederingen, for at ROJ TV frifindes i tiltale for terror ved at bringe reportager, interviews og billeder af kamphandlinger fra konfliktområder, som er daglig prioriteret journalistik på alverdens tv-stationer.

Forsvarers procedering forventes på sidste retsmøde onsdag 14. december.

Anklagers procedering er planlagt til onsdag 7. december.

Ingen tvivl: ROJ TV handlet i porten

Udover den sårede tyrkers ord, løfter Bjørn Elmquist sløret for mange chokerende citater fra andre hemmeligstemplede dokumenter fra WikiLeaks, som forsvarer også agter at bruge som dokumentation.

Det fremgår direkte af referater fra møderne mellem topembedsmænd fra NATO, at benspændet mod ROJ TV er planlagt over flere år i NATO´diplomatforum.

Hemmeligstemplede ambassadepapirer fra WikiLeaks bekræfter NATO-komplot mod ROJ TV.

Gå selv på opdagelse i referaterne hos WikiLeaks

Læs også hos DR Nyheder, historien “Tyrkerne brokkede sig og fik deres vilje”

Læs også hos Information, historien “Foghs Tyrkiske Studehandel”

Seneste opsummering af retssagen hos Supportrojtv

Annonce