Annonce

Dødsfald
28. juni 2016 - 13:40

Venner og familie mindes Samuel, der døde efter koncert på Christiania

»Samuel gik forrest til demoer, var forrest i koncerterne og levede og åndede for punken og den anarkistiske modkultur.« Modkraft bringer en række mindeord om Samuel Pollas, der på tragisk vis døde af blødninger i hjernen efter at være faldet i forbindelse med en punkkoncert i Den Grå Hal på Christiania. Han bisættes torsdag.

20-årige Samuel Pollas døde efter at have været til punkkoncert med det amerikanske band NOFX i Den Grå Hal på Christiania.

Han bisættes torsdag, og Modkraft har modtaget en række mindeord.

Ifølge arrangørerne af koncerten slog Samuel Pollas hovedet lige efter koncerten, da han besvimer ved garderoben.

Ifølge Modkrafts oplysninger - blandt andet efter samtaler med venner og famillie - er Samuel Pollas også faldet under selve koncerten.

Ved garderoben modtog han hjælp med det samme, ligesom der blev ringet til alarmcentralen. Der blev dog ikke sendt en ambulance, blandt andet fordi Samuel Pollas gerne ville hjem.

Men selvom han var frisk nok til selv at tage metroen, har obduktionen vist, at Samuel Pollas havde blødninger i begge hjernehalvdele, forklarer hans mor, Belice Pollas.

Samuel Pollas var aktiv i den venstreradikale bevægelse og et kendt ansigt til demonstrationer og til punkkoncerter.

Modkraft bringer følgende mindeord fra nogle af hans tætte venner og Sune Kølster, forsanger i punkbandet Guddommelig Galskab.

Læs mindeordene »Samuel levede der, hvor det hele skete« af Sune Kølster

Læs mindeordene »Kampen fortsætter, Samuel« af Helga Lützen

Læs mindeordene »Samuels kærlighed kendte ingen grænser« af Kevin Grouleff og Helena Romang Janning

Hans forældre skriver følgende om bisættelsen:

Kære familie og venner,

Samuels bisættelse finder sted torsdag den 30/6-2016, kl. 11:00 i Udlejre Kirke, Ørnebjergvej 7, 3650 Ølstykke (5 minutters gang fra Ølstykke station, eller 30 minutters bustur fra Roskilde). I Samuels ånd bliver der lejlighed for at sende en sidste hilsen til ham i form at et par ord på kisten med en pen, som udleveres i kirken for dem, som ønsker det.

Efter bisættelsen er der kaffe, øl og vand i kirkens lokaler. I Samuels ånd er det muligt kortvarigt at få ordet: vi beder jer henvende jer til Niels Hansen i kirken. Send evt. et praj til clauspollas@mail.dk, hvis du allerede nu ved, at du ønsker ordet.

I stedet for blomster kan I glæde Samuel ved at donere et beløb til ’Hus Forbi’ ved indbetaling på kontonr 5324 0243524 eller via Mobilepay på tlf nr+45 52 40 90 89 med angivelse af teksten: SAMUEL.

Kærligst

Claus og Belice

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce