Annonce

Mindeord
28. juni 2016 - 14:02

Mindeord: Samuels kærlighed kendte ingen grænser

»Der kan siges mange ting om Samuel, men én ting SKAL siges, og det er; Samuel var fantastisk, når det kom til at give kærlighed og omsorg til alle uanset køn, race eller seksualitet.«

Mindeord for afdøde Samuel Pollas.

Samuel var måske for nogen blot endnu en fyr med næsering, slasket hanekam, smørret smil og en lidt for slidt hættetrøje.

Men for mange af os var han så meget mere end dét. Han var både en ven, kammerat, bror, musiker, maler, men mest af alt så var han højt elsket.

Der kan siges mange ting om Samuel, men én ting SKAL siges, og det er; Samuel var fantastisk, når det kom til at give kærlighed og omsorg til alle uanset køn, race eller seksualitet.

Hvis du har været en af de heldige personer, der nåede at besøge Samuel, vil du også kunne genkende dén tryghedfølelse, man nærmest fik smidt i hovedet, ligeså snart man trådte ind ad døren.

Følelsen kom ikke af en hyggelig indretning eller en duft af hjemmebag, nej den kom fra den smilende fyr med det pjuskede hår, der med sit lysende blik fik dig til at føle dig hjemme og få et smil på læben, ligegyldigt hvor lang og trættende en dag det nu havde været.

Han var altid åben for at prøve ting af, bare ikke når det kom til mad.

Han havde sine meninger, og syntes han, du var forkert på den, så skulle du nok få det at vide.

Samuel.

En ting, der også kategoriserede Samuel, var, at han til demonstrationer var fandens god til at råbe kampråb, og de skulle fandme råbes højt, der er med garanti nogle af os, som kommer til at savne at høre ham råbe næste gang, vi går i demo.

En stor del af Samuel var helt sikkert også musik, og Samuel var aktiv på den danske punkscene, hvor han altid var at finde i mængden af folk med knytnæven hævet eller stående på scenen skrålende.

Vi har mistet en ven og en kammerat, vi har mistet en, som stod os nær, men kærligheden, som gjorde Samuel til Samuel, og som skabte den smukke person, han var, den lever stadig.

Samuel er elsket og vil altid være det, og det er vigtigt for os at huske på, at vi skal stå sammen, holde om hinanden og lytte til hinanden, passe på hinanden.

Vi må huske på, at den kærlighed, Samuel skænkede til os, stadig lever, og det er vores opgave at lade den leve mellem os.

Samuel var en del af folket, nærmere bestemt den del af folket der tog folkeretten tilbage, den del af folket som svarede politikerne igen, når de fortalte deres løgne.

Kampen fortzætter

Kevin Grouleff og Helena Romang Janning var venner med Samuel Pollas.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce