Annonce

TemaOccupy

Laboratorium for radikal samfundsforandring
Opråb
12. jun · 22:02

»Bring oprøret til Danmark«

»Vi har set billeder fra oprør i andre lande, og nu kan vi vise vores støtte til den franske bevægelse ved selv at rejse os i Danmark. Vi henvender os til alle, der kan se, at tingene ikke hænger sammen, og der bliver nødt til at ske noget. Tirsdag den 14. juni er der indkaldt til global aktionsdag af Nuit Debout-bevægelsen. Samme dag mødes vi i København og ser, hvad vi kan gøre herhjemme.« Opråb fra initiativet 'Laboratorium for radikal samfundsforandring'.

Jan Lars Nielsen
Faglig kamp
20. okt · 17:46

Storbritannien: Offentligt ansatte i demo og strejke for lønforhøjelse

Tusindvis på gaden i Storbritannien med krav om lønforhøjelse og stop for nedskæringer. Hospitalspersonale i arbejdsnedlæggelse med samme krav, mens en protestlejr krævede mere demokrati.

Rune Eltard-Sørensen
USA
05. jun · 14:27

Dokumentarfilm om Occupy-bevægelsen: Se den her

Ærlig og loyal 54-minutters dokumentarfilm om den amerikanske, kapitalisme-kritiske græsrodsbevægelse Occupy Wall Streets op og nedture kan i disse dage ses på DR's hjemmeside.

Rune Eltard-Sørensen
Antikapitalisme
06. dec · 22:43

Video: Aktivisttopmøde sætter fokus på globale opstande

Aktivister, journalister og akademikere fra hele verden deltog i stormødet Global Uprisings Conference i Amsterdam i en weekend i november. Videooptagelser af oplæg og debatter fra mødet er nu online.

Rune Eltard-Sørensen
Fra holdning til handling
13. nov · 0:24

USA: Occupy-aktivister køber gæld på 83 millioner kroner

Ved hjælp af frivillige donationer er det lykkedes den amerikanske græsrodsbevægelse Occupy Wall Street, at betale fattige amerikaners private gæld svarende til 15 millioner dollars.

Annonce