Annonce

De reformramteTusindvis af mennesker bliver skåret i deres ydelser, når kontanthjælpsreformer træder i kraft. Mens regeringen giver skattelettelser til de rigeste, lever andre i en virkelighed med tvivl, håbløshed og vrede over systemet. Vi samler nyheder, debatindlæg og kommentarer om og fra dem, der bliver ramt af regeringens nedskæringspolitikker
De Reformramte
De Reformramte
14. nov · 14:44

Efter kontanthjælpsloftet: 1627,34 kr. om måneden til mad og tøj

»I de weekender min søn er hos sin far, sætter jeg ikke penge af til mad«, fortæller reformramt mor, der efter en ADHD og asperger-diagnose fik forklaring på, hvorfor hun gik ned med stress og langtidssygemeldinger på arbejdet. Tredje indlæg i serien om 'De Reformramte'.

De Reformramte
Kommentar
14. nov · 13:48

»Kære politikere, har I glemt, hvad jeres job går ud på?«

»Vi borgere sørger for, at I har tag over hovedet og får mad i munden hver dag. Det er vel ikke for meget at forlange, at I skal sørge for, at vi modtager det samme?« Skriver en enlig mor på integrationsydelse i et brev til regeringen.

Ulla Jessings billede
Ulla Jessing
Blog
08. nov · 17:27
6

Fattige børn i juletiden

Vi nærmer os den glædelig juletid med børnenes mange forventninger.

Men beskæftigelses minister Jørn Neergaard Larsen(V), som kommer fra Arbejdsgiverforeningen, og som kun kender til høje indkomster, har i forbindelsen med kontanthjælploft udtalt:

De Reformramte
De reformramte
07. nov · 15:38

Reformramt mor: »Nu er vi bundmennesker«

KOMMENTAR: »Hospitalet har vurderet min arbejdsevne til at være under 10%, men kommunen mener, jeg er for ressourcestærk til at få førtidspension. Vi bliver udstillet som nasserøve, dovne og grådige brokkehoveder af medierne og dem, der læser det,« skriver reformramt mor i det første af en række indlæg.

Laura Na Blankholm
De Reformramte
07. nov · 15:37

Derfor bringer Modkraft indlæg fra »reformramte«

Modkraft bringer indlæg fra reformramte. Første bidrag er fra en 41-årig mor på kontanthjælp. Håbet er, at det kan give andre i en lignende situation mod og lyst til at dele deres oplevelser og dermed skabe en modfortælling til den, som politikerne skaber.

Annonce