Annonce

31. jan

»Vi lærte, at man skam sagtens kan lave nyheder, mens tåregassen sniger sig ind ad vinduerne«

I de seneste år har en af Modkrafts fineste roller været at bidrage til diskussioner, der foregår i brudfladerne på venstrefløjen, men jeg tror ikke på det store alternative mod-medie, som verdenen og venstrefløjen ser ud nu, fortæller Linda Havanna Hansen, der har arbejdet på Modkraft.

31. jan

Modkraft er lukket

Tak for alle jeres bidrag gennem 17 år. Det har været uvurderligt for Modkraft. Læs mere om lukningen her.

31. jan

»Venstrefløjen skal ikke samles«

Forestillingen om, at Socialdemokrater, Enhedslisten, græsrødder og grupperinger af forskellig art skulle have noget at deles om, er forkert, og derfor er det godt, at Modkraft lukker, mener blogger Eskil Halberg.

30. jan

»I et venstrefløjsemedie kan man gå direkte til det vigtige«

På Modkraft herskede der ikke forestilinger om, at kapitalisme er en fornuftig samfundsstruktur, som det bliver udlagt i andre medier. I venstrefløjsmedier kan man derfor gå direkte til debatten om, hvordan man afskaffer kapitalisme, mener skribent og aktivist Søren Mau.

30. jan

»Venstrefløjen er altid præget af fraktioner«

Et medie, der insisterer på at samle den brede venstrefløj, vil altid have det svært, mener SFer og Modkraft-blogger Leif Donbæk.

27. jan

»Vi har alle et ansvar for at udfylde tomrummet efter Modkraft«

»Den stærkeste politiske kraft på venstrefløjen lige nu er Enhedslisten, og jeg mener, der må lægge et ansvar her for at støtte nye projekter, der kan udfylde det tomrum, Modkraft efterlader. Men ansvaret ligger selvfølgelig også på os alle,« mener Modkraft-blogger Esben Bøgh Sørensen.

Annonce