Annonce

16. august 2007 - 11:27

Antiracister vil protestere mod nazi-march

Flere medier kunne onsdag den 15. august berette om, at de danske nynazister med Jonni Hansen i spidsen, vil marchere igennem Kolding lørdag den 18. august til minde om den nazistiske martyr Rudolf Hess på dennes dødsdag.

Nu har et lokalt netværk, Initiativet mod Nazisme, indkaldt til demonstration.

– Vi vil mobilisere blandt Koldings borgere. Vi tror der er rigtigt mange, som gerne vil vise at Kolding er meget andet end nazi-marcher. Det er jo desværre anden gang, de vil marchere her, fortæller initiativets talsmand Troels Holt.

– Initiativet består både af lokale antiracister og af folk fra Anti-Racistisk Netværk rundt omkring i Danmark, og vi regner med at få en flot og fredelig manifestation, siger han.

Så kører toget
I en SMS, der er sendt rundt i det antiracistiske miljø i København og som starter med ordenen »Så kører toget«, fremgår det, at der er arrangeret fælles togafgang fra København lørdag den 18. august: »samling kl. 9 under uret på hovedbanegården, husk billet,« hedder det i SMS’ens tekst.

Demonstrationen bliver afholdt på Axeltorv i Kolding klokken 12.00 og forventes at vare to timer. Under demonstrationen vil der være taler og musik.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce