Kommentar
03. jul
1

Den forargede, den vrede, den nemme og den cool

Der har været fire måder at reagere på den borgelige valgsejr ved valget i juni. Ingen af dem peger frem mod en forandring.

Kommentar
02. jul
2

Nej til EU’s afpresning – støt grækerne

EU forsøger at straffe grækerne for at have valgt en regering, der vil gøre op med sparepolitikken. Det skal ikke lykkes – kom til demonstration torsdag i København og Aarhus.

Åbent brev
01. jul

Skrot ikke Irak-kommissionen

Skriv under på opfordringen til at fastholde Irak-kommissionen. Åbent brev til regeringen fra Peter Kofod, Anders Koustrup Kærgaard, Frank Grevil, Mads Silberg, Freja Wedenborg, Uffe Elbæk, Rasmus Brygger, Rina Ronja Kari, Bjørn Elmquist, Natascha Linn Felix, Knut Gotfredsen, Nikolaj Villumsen,...

Strategi
30. jun
20

Fremtiden skal bygges op af fortidens fortælling

Venstrefløjen skal generobre fortællingen om Danmark som et solidarisk fællesskab. Den kan lade sig inspirere af idéer fra Blue Labour i Storbritannien.

Kommentar
29. jun
1

Medierne interesserer sig kun for vold

Det er mediernes ansvar, at så mange bliver radikaliseret til at udøve voldelig, civil ulydighed rundt omkring i verden - for det er det eneste, der vækker dens interesse. Det viser mediernes ignorering af Israels ulovlige bording af aktivistskibet Marianne av Göteborg igen, igen. Medierne vil have...

Baggrund
26. jun
2

Imperialismen kan være under forvandling

Magtkampene mellem USA, Rusland og Kina kan forandre den nuværende verdensorden fra en unipolær imperialisme domineret af USA til en multipolær med flere stormagter.

Debat
25. jun
8

Herfra hvor vi står …..efter valget 2015

Folketingsvalget 18. juni 2015 har allerede givet anledning til mange udbrud af forfærdelse og almindelig tristhed på venstrefløjen. Som altid når vi taber med et brag: de borgerlige overtager og begynder at bryde vores små sejre ned.

Dette valg kan godt vise sig at være mere skelsættende...

Kommentar
24. jun
2

Fy Faen: Mediernes dækning af Grækenlandskrisen er skandaløs

Ingen massemedier tør tilsyneladende stille spørgsmålstegn ved den nye tids gudebillede: »den nødvendige økonomiske politik«. Det går nu ud over dækningen af krisen mellem EU og Grækenland.

Kommentar
24. jun
2

Venstrefløjens blinde øje

Venstrefløjen har opgivet at forholde sig til hvordan lovgivningen om regulering af Folkekirken og andre trossamfund skal være fremover. Det åbner op for magtmisbrug, hvis Dansk Folkeparti skulle sætte sig på en kirkeministerpost efter valget.

Medier
23. jun
1

Propaganda forekommer også i Vesten

Russiske medier gør sig skyldige i propaganda. Fænomenet er dog også kendt i det vestlige mediesystem, mener cand. public. Anne Clausen, der har skrevet speciale om propaganda i vestlige medier.

Annonce