Annonce

Kalender

Workshop om internetsikkerhed i Folkets Hus

Dato: 
Torsdag, 23. okt. 2014 - 17:00 til 19:00
Sted: 
Folkets Hus
Stengade 50
2200
Nørrebro
Arrangør: 
Team Torsdag
Entré: 
Gratis

Er du også træt at blive overvåget når du surfer på nettet? Vil du også gerne kunne organisere politiske aktiviter via e-mail, uden at skulle være bange for, hvem lytter med på dine samtaler? Så kom og lær at beskytte dine mails og din internet browsing med os!

Team Torsdag inviterer til "Lær PGP og TOR-workshop", torsdag d. 23. oktober kl. 17-19 i Folkets Hus.

Vi starter med et kort oplæg af Troels fra BitBureauet, der vil fortælle os om hvad vi ved om myndighedernes overvågning.. Bagefter går vi i gang med det praktiske: vi lærer at bruge PGP (e-mail kryptering software) og TOR (ingen kan se hvad for nogle hjemmesider du besøger-software). Vi downloader programmerne sammen, vi installerer dem, og lærer skridt efter skridt hvordan man bruger dem. Du behover ikke at være IT-nørd for at være med: du skal bare tage din laptop med, så guider vi dig igennem det hele!

Interesseret? Så meld dig til ved at sende en e-mail til sikkerhedifolkets@riseup.net . Der er kun 20 pladser, da der skal være plads og tid til at stille og svare på spørgsmål undervejs.

Tag dine kammerater under armen og vær med til at skabe en bedre sikkerhedskultur på venstrefløjen!

Der vil være suppe for en mønt kl. 19.

Vi planlægger allerede nu en vol. 2. Hvor vi vil se nærmere på nogle værktøjer til undgå mere målrettet overvågning. F.eks. styrestystemet Tails og kryptering.

Kh Team Torsdag

Annonce