Annonce

Kalender

Seminar om krig, kapitalisme og alternativet hertil.

Dato: 
Lørdag, 31. okt. 2015 - 11:00 til 22:00
Sted: 
Kommunistisk Partis lokaler
Hillerødgade 30A
2200
København
Arrangør: 
Unge fra Kommunistisk Parti
Entré: 
150

Kom til ungdomsseminar i Kommunistisk Parti d. 31 oktober!

 

Der er noget grundlæggende galt i Danmark, mennesker på flugt mangler akut hjælp, men i stedet for at hjælpe vælger vores regering at bruge milliarder på oprustning og krig i blandt andet de lande som folk flygter fra.

Verden står over for nogle kæmpe humanitære katastrofer, med mange millioner mennesker der flygter fra krig, sult og elendighed. Uligheden vokser og hver dag dør der omkring 24.000 mennesker pga. fattigdom og sult. Alligevel udviser mange stater modvilje til reelt at hjælpe og kæmpe for forandring.

 

Men hvorfor er der krig og sult som folk er tvunget til at flygte fra og hvordan kan man kæmpe for en verden uden krig og ulighed?

 

Hvad kan man i Danmark gøre for at kæmpe for en solidarisk verden, hvor det ikke er den maksimale udnyttelse af mennesker, dyr og natur der er drivkraften, men hvor solidaritet og bæredygtighed er i centrum.

 

Vores er bud er, at vi må kæmpe for en anden verden, en socialistisk verden. Derfor indbyder kommunistisk partis ungdom til et endags seminar om krig, kapitalisme og alternativet hertil.

 

Program for dagen, små rettelser kan forekomme

 

11.00 - 11.30 Velkomst

11.30 – 14:00 Oplæg 1: Imperialisme, kapitalisme, krig og flygtninge hvorfor og hvordan hænger det sammen.

14.00 - 14.45 Frokost

14.45 - 16.15 Aktion! Konkret kamp for en bedre verden.

16.15 - 18.30 Oplæg 2: Hvorfor er svaret på kapitalisme socialisme. Hvorfor er det relevant at kæmpe for socialisme, for at kæmpe for en bedre verden?

19.00 --> Aftensmad og hygge.

 

Tilmelding skal ske på mail: info@kommunister.dk

Skriv navn, email og hvor i landet du kommer fra. Skriv hvis du ønsker overnatning, så finder vi ud af noget - det vil være privatovernatning.

Seminaret kommer til at koste omkring 150 kr. dette er inkl. forplejning hele dagen, der vil være sodavand og øl til billige penge. 

 

 

 

 

Annonce