Annonce

Kalender

Rob Sewell - Marxistisk Økonomi, fra basale begrebe til moderne kriser

Dato: 
Torsdag, 05. nov. 2015 - 14:00 til 16:00
Sted: 
Studenterhus Århus
Nordre Ringgade 3, 8000 Århus. Lokale nummer fremgår af skærmene ved indgangen. Lokalet er booket under Kommunistisk Studiekreds.
8000
Århus
Arrangør: 
Kommunistisk Studiekreds
Entré: 
gratis

De borgerlige økonomiske modeller har de seneste par år vist sig utilstrækkelige, i forhold til, at beskrive den økonomiske situation. Dog bliver vi stadigvæk, i overvejende grad, undervist i modellerne fra før den historisk store økonomiske krise ramte verden i 2008, som om intet var hændt. Kapitalismen er nået en blindgyde og behovet for et alternativ har aldrig været mere påtrængende. I den forbindelse har Kommunistisk Studiekreds inviteret forfatteren Rob Sewell til at holde et foredrag om en ny måde at tænke økonomi på. En mere kritisk vinkel end den gængse.

I forbindelse med udgivelsen af en bog om Marxistisk Økonomi, kommer Rob Sewell til Danmark. 
Han stiller op til foredrag og diskussion om krisen, marxistisk økonomi, og ikke mindst hvad han ser som behovet for et helt nyt system.
Rob Sewell er født i 1951 og er en veteran i den britiske marxistiske bevægelse. Han er redaktør på avisen 'Socialist Appeal' i Storbritannien og sidder i redaktionen på magasinet 'In Defence of Marxism'. Han er også forfatter til'In the Cause of Labour: History of British Trade Unionism' og 'Germany: from revolution to counter-revolution'.

Så kom med og hør om en anden tradition inden for økonomisk tænkning eller kom for at diskutere økonomi og hør nogle argumenter du måske aldrig er støt på før!

Annonce