Annonce

Kalender

Foredrag ved Jake Conroy - Dyrerettighedsaktivisme og amerikansk terrorlovgivning

Dato: 
Torsdag, 06. aug. 2015 - 19:00 til 21:00
Sted: 
Folkets hus
Stengade 50
2200
København N
Arrangør: 
Go Vegan
Entré: 
Gratis

Go Vegan har fornøjelsen og æren af at invitere til en aften i selskab med den amerikanske dyrerettighedsaktivist, Jake Conroy. Jake Conroy står som én af dyrerettighedsbevægelsens mest inspirerende profiler i disse år, så glæd jer!

Ifølge den amerikanske regering er Jake Conroy terrorist. Men han har aldrig begået en terrorhandling. 
Han var en del af den internationale dyrerettighedskampagne, Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC), rettet mod dyreforsøgslaboratoriet Huntingdon Life Sciences. Med udgangspunkt i en undercover video, som viste HLS ansatte mishandle og råbe af beagle hvalpe, opbyggede kampagnen stort momentum. Conroy og hans organisation angreb ikke kun laboratoriet, men også investorer og organisationer med forbindelse til Huntingdon Life Sciences. Denne metode var tæt på at vælte HLS og selskabets investorer. På grund af kampagnens massive success, blev Conroy og hans organization retsforfulgt, og Conroy blev idømt fire år i et føderalt fængsel for sin medvirken i Stop Huntingdon Animal Cruelty.

Efter at have afsonet dommen, rejser Jake Conroy nu rundt for at fortælle sin historie og give indblik i et betændt post-9/11 samfund, hvor FBI anser dyrerettigheds- og miljøaktivister for den største indenrigs terrortrussel – et samfund, hvor ny lovgivning omdefinerer almindelig, fredelig aktivisme til ”terrorisme”, hvis den rammer virksomheder på pengepungen.

Læs mere om Conroys Europa-tour her: https://www.facebook.com/events/813826585373838/

Annonce