Annonce

Kalender

Et mislykket kupforsøg - Film og oplæg om Venezuela

Dato: 
Søndag, 21. jun. 2015 - 18:30 til 21:00
Sted: 
Folkets Café
Stengade 50
2200
København N
Arrangør: 
Verdensakademiet - Internationalt Forum København
Entré: 
0

Verdensakadamiet inviterer til en aften med film og oplæg om Venezuela -  revolutionen og venstredrejningen.

Ved du hvad der skete og sker i Venezuela?
Hvem var Hugo Chavez?
Har du hørt om revolutionen?
Ku´ du tænke dig at se optagelser fra et kupforsøg?

Så kom og bliv klogere på Venezuela sammen med os.

Vi viser filmen ”The revolution will not be televised” og får besøg af Hands Off Venezuela, som vil fortælle om situationen i Venezuela i dag.

Vi gør din søndag lettere for dig og har lavet din aftensmad, så det eneste du skal er, at tage en ven under armen og møde op.

Efter film og oplæg kan du blive til en øl eller en kop kaffe og snakke med os fra Verdensakadamiet.


Om filmen:
I 2002 var to dokumentarister i Venezuela for at lave en dokumentar omkring Hugo Chavez. Under deres optagelser fandt et kup-forsøg sted. Dokumentaren viser en anden virkelighed end den, som blev fremstillet af oppositionen, de private medier og det amerikanske udenrigsministerium.

Om Verdensakadamiet:
Verdensakademiet er Internationalt Forums nye uddannelse i internationalt solidaritetsarbejde for unge mellem 15 og 25 – en uddannelse der kombinerer læring og aktivisme. På Verdensakademiet arbejder vi med emner som Israel-Palæstina konflikten, sociale forandringer i Latinamerika, anti-imperialistisk solidaritetsarbejde og meget andet og vi lærer sammen og af hinanden i form af en studiekreds. Verdensakademiet er i gang i København, men spreder sig snart til Aarhus og Aalborg. Interesseret? Læs mere om Verdenakademiet her: https://www.internationaltforum.dk/...

Annonce