Annonce

Gadesoldaritet - Folkekøkken imod bolignød og fattigdom

Flere bliver FATTIGE & BOLIGLØSE på grund af ARBEJDSLØSHED & NEDSKÆRINGER, imens regeringer bruger MILLIA. af Kr. på Indkøb af KAMPFLY & KRIGSFØRELSE. Samtidig foregår der et stort spild af ressourser i privatforbruget og industrien. Vi ønsker at synliggøre og afhjælpe ULIGHED & FORBRUGERISMEN ved at omfordele det, som andre har i overflod og smider væk til dem, der ikke har samme adgang til disse goder eller blot ønsker velsmagende, GRATIS & VEGETARISK mad.

Nytårskur - ligestilling og kvindefrigørelse

Invitation til 2017 Nytårskur
Kære venner,

Kurdisk Kvindeforening har fornøjelsen af at invitere til nytårskur 2017 i Atlas biografen i Rødovre, d. 14-01-2017. Igen i år sætter vi fokus på kvinderne, der kæmper for ligestilling og kvindefrigørelse.
Programmet byder på visning af dokumentaren ”Sakine Cansiz - My whole life was a struggle”.

Banko

Hyggeligt bankospil med flotte præmier til støtte for dagbladet Arbejderen.

En plade koster 20 kroner, rabat ved køb af flere plader.

Øl, vand, kaffe og kage kan købes.

Den Dødes Dag i VerdensKulturCentret

Dødsfejring på den mexicanske måde

Onsdag den 2. november kan du deltage i en af Mexicos vigtigste højtider: De Dødes Dag. VerdensKulturCentret og Oxfam Ibis inviterer til en lærerig og underholdende aften med mexicansk mad, teater, debat om ulighed og migration, bar, musik og fernisering på en fotoudstilling. Det er helt gratis at deltage.

Folkekøkken til støtte for Palæstinas yngste politiske fange

Kom til folkekøkken med Palæstina Aktion. Der vil være lækker vegetarisk menu til 20 kroner, som kan skylles ned med en dejlig palæstinensisk øl. Tag en ven under armen og kom og spis, drik og hyg i Folkets Hus.

Rojava - Dagene

Den 1. november 2014 er gået over i historien som dagen, hvor folk i mere end 140 forskellige byer rundt omkring i verden, fra Afghanistan til Canada, gik på gaderne for at markere World Kobane Day. Siden lykkedes det for Kobane og dets kvinder at løsrive sig fra terroristernes jerngreb i en kamp, som samtidig blev centrum of gravity for solidaritet fra feminister, socialister og antifascister verdenover. Også i Danmark er World Kobane Day blev markeret siden hen.

Minoriteternes Grundlovsdag på Christiania

* MINORITETERNE ER MAJORITETEN * 

Vi indbyder til en Grundlovsdag, der handler om Grundloven

Minoriteternes Grundlovsdag på Christiania

* MINORITETERNE ER MAJORITETEN * 

Vi indbyder til en Grundlovsdag, der handler om Grundloven

Sider

Annonce