Fotoserie
23. apr · 14:17

EU før lukketid

Fotoserie
21. apr · 7:08

Aktion på Christiania

Fotoserie
24. mar · 15:45

Racismefri By

Fotoserie
21. mar · 11:26

Newroz piroz be

Fotoserie
17. mar · 12:58

Kämpa Malmö

Flere end 10.000 mennesker demonstrerede søndag den 16. marts i Malmø under parolen »Kämpa Malmö – Antifascism är självförsvar«. Demonstrationen var en protest imod nynazistiske vold generelt og samtidig en solidaritetsmanifestation for de fire venstrefløjsaktivister, som blev overfaldet med kniv og slagvåben af højreekstremister på Kvindernes Internationale Kampdag.

Fotoserie
17. mar · 12:31

Rote Flora

Omkring 50 venstreradikale aktivister gik lørdag aften den 15. marts fra Ungdomshuset til kollektivet BumZen på Nørrebro. Formålet var at vise støtte til det rydningstruede fristed Rote Flora i Hamborg. Undervejs blev demonstranterne mødt af mindst lige så mange politifolk og på Frederikssundsvej besluttede ordensmagten at stoppe hele forsamlingen. Gaden blev spærret af pansrede køretøjer og arrangørernes musikvogn beslaglagt. Henover de kommende to times tid visiterede og foto-registrerede kampklædt politibetjente de fremmødte, hvoraf flere var maskerede mens andre havde kastet med kanonslag.

Fotoserie
17. mar · 12:30

Protest mod politibrutalitet

Et par hundrede mennesker deltog lørdag den 15. marts i en demonstration vendt mod »politibrutalitet« i København. Protesten var arrangeret af gruppen 'PolitiKritik' og havde tre konkrete krav: Afskaf Lømmelpakken, sæt numre på politibetjentes uniformer og opret et reelt uafhængigt politiklagenævn.

Fotoserie
10. mar · 11:30

Kvindekampdag 2014: Tag natten tilbage, kræv respekt & forbyd sexkøb

Kvindernes Internationale kampdag blev lørdag den 8. marts markeret i København, da '8. marts-initiativet' og Kvinderådet sammen med flere hundrede mænd og kvinder gik igennem Istedgade på Vesterbro med bannere og skilte vendt mod prostitution og købesex.Samme dag stod Socialistisk UngdomsFront for en demonstration med parolen »Kvinde, kræv respekt – hver dag«.

Fotoserie
03. mar · 11:12

1. marts: Vores kampdag

Flere hundrede mennesker deltog lørdag den 1. marts i protest- og mindedemonstration på syvårsdagen for rydningen af Ungdomshuset på Nørrebro. Vores fotograf var med.

Fotoserie
12. feb · 15:23

Tag internettet tilbage

IT-Politisk Forening, IT-fagforeningen Prosa og den internetpolitisk tænketank Bitbureauet gennemførte tirsdag den 11. februar en demonstration i København under parolen »Tag internettet tilbage«. Demonstrationen samlede et par hundrede mennesker, startede foran den amerikanske ambassade og gik til Christiansborg. Arrangementet var en del af en interantional protestdag kaldet »The Day We Fight Back« vendt mod den amerikanske efterretningstjeneste NSA's »masseovervågning« af almindelige borgere på internettet. Foto: Mette Kramer Kristensen.