Fotoserie
27. jan · 1:15

København for Mangfoldighed

Fotoserie
20. jan · 10:42

For og imod Pegida

Kalender
09. dec · 14:29

Hjemløse og hjælpemidler

08. okt · 12:03

Folketinget åbner

Demonstration
01. okt · 14:04

Solidaritet med Kobane og Rojava

Foreningen Fey-Kurd Danmark afholdt lørdag den 27. september en demonstration foran Christiansborg for at vise deres støtte til befolkningen i de kurdiske byer Kobane og Rojava i Syrien, der er under angreb fra den islamistiske bevægelse Islamisk Stat. Arrangementet var samtidig en opfordring til den danske regering og FN om at sende våben til de kurdiske YPG-styrker, der kæmper en desperat kamp for at forsvare byerne.

Fest
17. sep · 11:23

Modkraft fester

Modkraft holdt støttefest lørdag den 13. september på Bolsjefabrikken i København. Her spillede blandt andre KaPow Collective, rapperen Vakili og dj Esben Weile Kjær, mens bloggere og aktivister stod i baren. Vores fotograf Mette Kramer Kristensen var med.

Fotoserie
05. jul · 11:55

Roskilde Festival: Koncertfotos

Se også links om Roskilde Festival 2014-2004 på Modkraft.

Fotoserie
27. jun · 8:14

Elsker fodbold - hader FIFA

Fotoserie
20. jun · 11:07

Nordvest hyldes i ny bog om det vilde og kaotiske gadeliv

Frederikssundsvej, forlængelsen af Nørrebrogade efter Nørrebro Station, har udviklet sig til en uforudsigelig handelsdistination for et regionalt publikum, der efterspørger tyrkiske konditorvarer, bazarstemning, kommunistiske partiprogrammer, fiskeudstyr af særlig kvalitet eller optikerens hemmelige lager af designerbriller fra et glemt årti.Glem alt om overæstetiseret middelklasseforbrug a la Jægersborgsgade, her er det jungleloven, der hersker, og grønthandleren med de billigste kilopriser, der vinder kundernes gunst.

Foto
10. jun · 12:01

Grundlovsdag på Christiania

På fristaden Christiania fejrede man den 5. juni traditionen tro Minoriteternes Grundlovsdag med taler, underholdning og musik. Her var fokus på de samfundsgrupper det går ud over, når Grundloven tilsidesættes. Læs mere om begivenheden her.

Annonce