Annonce

Af Erik Christensen
2. marts 2014 - 19:29
Socialdemokratisk professor i bemærkelsesværdigt selvopgør med økonomismen i Socialdemokratiet. Hvor skal det ende?
København
16. april 2015 - 12:24
Arbejde og forhandlinger mellem skraldemænd og ledelsen af vognmandsfirmaet City Renovation er genoptaget.
Fagligt
15. april 2015 - 9:45
Skraldemænd i København strejker imod, at otte kolleger er blevet fyret i forbindelse med, at skraldehånderingen på Nørrebro og Østerbro er overgået til vognmandsfirmaet City Renovation. Skraldemændene frygter, det betyder løsansættelser og social dumping.
Faglig kamp
2. september 2014 - 16:56

Aarhus Universitetshospital dropper udlicitering efter protester

Aarhus Universitetshospital har besluttet, at udliciteringen af rengøring kun skal fortsætte de næste to år. Derefter vil hospitalet i stedet ansætte egne rengøringsfolk. Det sker efter, at kampagnen 'Ren Respekt' har sat fokus på dårlige arbejdsvilkår for de ansatte.
Udlicitering
11. juli 2014 - 15:53

Konkursramte plejefirmaer koster skatteborgerne dyrt

Når kommuner udliciterer, er det ofte i jagten på besparelser. Men når private plejefirmaer går konkurs, står kommunen med ansvaret og regningen. Netavisen PioPio giver et overblik over konkurserne, der de seneste år har kostet skatteborgerne over hele landet millioner af kroner.
Analyse
3. marts 2014 - 11:05
Produktivitetskommissionens og regeringens krav om udlicitering af offentlige ydelser fremføres uden dokumentation for den påståede effektivisering.
9. oktober 2013 - 15:49

Udlicitering giver løndumping og fyringer i Guldborgsund

Fem ud af tolv skraldemænd i Guldborgsund Kommune har ikke længere noget arbejde, efter at kommunen har udliciteret skraldearbejde. Syv andre er genansat og fem nye startet op - alle på lavere begynderløn for samme arbejde.
Kommunalvalg
15. april 2013 - 13:47
Flertallet i Københavns Kommune skal også være rødt efter det kommende kommunalvalg. Og flertallet skal bruges. Det var der enighed om mellem S, SF og Ø, da de mødtes til en høring søndag eftermiddag.

Annonce