Annonce

Af Liv Rolf Mertz
10. januar 2016 - 22:53
Analytisk set er det måske nok reduktivt at udpege ”Djævleøen” som årsag til udgrænsning af den ikke-sjællandske Anden. Dét bliver oplevelsen af marginalisering og dén dæmonisering, der ofte vælges som forsvar, bare ikke mindre reelle af.
Festivalguide
31. maj 2016 - 15:47
Distortion og storbyfestivalens konstante nationale omtale overdøver alt, hvad der sker i resten af landet. Alle landets medier klapper den samme gris og glemmer helt byer som Vordingborg, som sidst blev set på forsiden af Politiken i marts, fordi udkantskommunen havde strandvejsvillaer til pebernødder. Men hvad sker der egentlig i stationsbyen, der ligger lige før Lolland og Falster, når flygtningene prøver at undgå at blive huset i byens kasserne og de eneste tilflyttere er børnefamilier, der risikerer at få psykedeliske spidsnøgenhatte og stinkende ramsløg under fødderne? Midsommerfestival...
Kommentar
29. februar 2016 - 13:03
Frank Poulsen taler med Conni Sønderskov Hansen fra Fejø. Hun mener, der er brug for to flygtningefamilier på øen. Se video her.
Kommentar
12. juni 2014 - 15:33
Landområderne bliver kulturelt og økonomisk afviklet – uden at der er truffet politisk beslutning om det. Er det virkelig den udvikling vi ønsker?
Anmeldelse
24. april 2014 - 14:08
Peder Frederik Jensen skriver forrygende i novellesamlingen »Banedanmark«, der handler om livsbaner, der krydses, om afgørende valg, om relationer imellem køn og om trøstesløshed i provinsen.

Annonce