Annonce

Debat
18. januar 2017 - 12:30
ANALYSE: »Trump har formået at skabe et billede af sig selv som en fornyer, der vægter handling over ord. Bag denne retorik gemmer sig en politikopfattelse, der er gennemsyret af machoforestillinger om styrke, og som vi ikke har set i vesten siden sidste århundredes fascisme«
North Dakota
5. december 2016 - 17:10
Glæde blandt oprindelige amerikanere og miljø-aktivister i North Dakota, efter at den amerikanske føderale regering har sagt nej til at lade olierørledning gå under Oahe-søen, som blandt andet ligger i Standing Rock Sioux-området ved Missourifloden.
Kommentar
10. november 2016 - 11:37
KOMMENTAR: Valget af Trump som præsident i USA og den generelle fremgang for det radikale højre i hele Europa kalder på både analyse og handling.
Amerikansk valg
9. november 2016 - 16:21
Det amerikanske valg er mange ting, men bl. a. udtryk for et oprør i den hvide middelklasse mod den globalisering, som eliten i metropolerne har lukreret på.
Kommentar
10. maj 2016 - 22:25
I denne, den mærkværdigste af de amerikanske valgsæsoner, virker det, som om kapitalistklassen delvist har mistet kontrollen - midlertidigt i hvert fald - med sine trofaste politiske partier.

Annonce