Annonce

BZ
23. november 2016 - 11:26
Presseetisk set er der ikke noget at komme efter for de tidligere bz’ere, der føler sig krænket over den måde, de bliver omtalt på i Peter Øvig Knudsens bog om BZ-bevægelsen. Det mener mediejurist, der har været konsulent på bogen.
BZ-bog
15. november 2016 - 15:45
KOMMENTAR: »Jeg har ikke lavet stikkerlister og kender ikke nogen hooligans. Ja, jeg har været BZ´er og har arbejdet med boligpolitik og international solidaritet. Det er jeg stolt af.«
BZ-bog
15. november 2016 - 15:45
Pernille Kent Molsen skrev et Facebook-opslag, fordi hun ville i dialog med potentielle kilder til Peter Øvig Knudsens omdiskuterede bz-bog, forklarer hun. Hun blev beskyldt for at oprette en stikkerlinje. Stikkerbeskyldningen er gengivet i bogen, og hun ønsker den fjernet. Gyldendal nægter.
Bogudgivelse
1. oktober 2016 - 14:20
KOMMENTAR: De politiske magthavere fra dengang kan trygt læse Øvigs bog om den københavnske BZ-bevægelse. Det er ikke dem, som Øvig retter kritik mod, skriver Modkrafts anmelder. »Jeg er en af de tidligere BZ’ere, der sagde nej tak til at fortælle ham om min tid i BZ. Når jeg nu ser resultatet, er jeg glad for min beslutning.«
Charlie Hebdo
12. januar 2015 - 20:10

Øvig Knudsen: Venstrefløjen må bekæmpe islamisk fascisme

Venstreorienterede og kulturradikale må indse, at islamister ikke tilhører en svag religiøs minoritet, som skal beskyttes mod krænkelser, og at tolerance over for islamistiske fascister er en katastrofe. Sådan lyder det fra forfatter Peter Øvig Knudsen efter terrorangrebet på satiremagasinet Charlie Hebdo.
Udtalelse
18. november 2014 - 15:56

Øvig Knudsen: Ja, jeg skriver bog om BZ

Forfatter og journalist Peter Øvig Knudsen har efter en længere debat – blandt andet på Modkraft – og et stormøde med tidligere husbesættere besluttet at skrive en bog om BZ-bevægelsen i 1980'erne i Danmark.
Debat
10. oktober 2014 - 15:03
Mine bøger skal ikke måles efter akademiske, men efter journalistiske og dokumentariske standarder, skriver forfatter Peter Øvig Knudsen i et svar til René Karpantschof, der har beskyldt forfatteren for at manipulere i sine bøger om Blekingegade-gruppen.
Debat
8. oktober 2014 - 10:49
Forfatteren Peter Øvig Knudsen synes mere at gå efter den medrivende historie end seriøst at afdække en kompliceret og politisk virkelighed, mener tidligere bz'er.
Bog
3. oktober 2014 - 16:22
Journalist og forfatter Peter Øvig Knudsen efterlyser nu offentligt tidligere aktivister fra BZ-bevægelsen. Det sker efter at flere har afvist at tale med ham i forbindelse med en kommende bog om husbesætterne.
Historieskrivning
11. juni 2014 - 18:16
Journalist og forfatter Peter Øvig Knudsen beslutter først efter sommerferien om han vil bruge de kommende år på at skrive om 1980’ernes BZ-bevægelse. Tidligere hippie støtter projektet.

Sider

Annonce