Annonce

Et andet universitet
28. november 2014 - 15:27
Politiet måtte tilkaldes, da det regeringsnedsatte »Kvalitetesudvalg« fredag skulle fremlægge deres resultater på Professionshøjskolen Metropol på Nørrebro: 15-20 studerende havde nemlig blokeret indgangen i protest over regeringens uddannelsespolitik.
Et andet universitet
25. november 2014 - 21:33
Tidligt tirsdag morgen ryddede politiet blokaden af rektoratet på Aarhus Universitet: De studerende vil nu stoppe det regeringsnedsatte Kvalitetsudvalgs fremlæggelse af en ny rapport i Aarhus og København
Et andet universitet
24. november 2014 - 11:31
Blokaden af Institut for Medier, Erkendelse og Formidling på Københavns Universitet, der har varet siden onsdag morgen, blev søndag eftermiddag ophævet. På Aarhus Universitet fortsætter ’Et andet universitets’ blokade af rektoratet og udvides onsdag med blokade mod regeringens Kvalitetsudvalg.
Et andet universitet
21. november 2014 - 17:41
Trusler om udsmidning af studerende, der deltager i blokaden på Københavns Universitet trækkes tilbage. Protesterne mod regeringens universitetsreformer fortsætter i weekenden i både København og Aarhus.
Sit-in
3. november 2014 - 14:51
Regeringens planer om at begrænse optaget af studerende på de humanistiske fag på landets universiteter er ugennemtænkte og udemokratiske, mener studerende. De laver 24-timers happening i protest.
Kritik af intro-tur
20. maj 2014 - 18:29
Homofobi, drukkultur og sexisme er en integreret del af introforløbene på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet. Sådan lyder kritikken fra studerende, der har skabt debat ved at afsløre hemmeligholdte ritualer for nye studerende.
Fremdriftsreform
27. november 2013 - 23:53
Københavns Universitet udskyder stramninger overfor de studerende efter blokader og demonstration mod ny reform. I Aarhus varsler byens universitet derimod nedskæringer og fyringsrunde trods protester.
Masseprotest
26. november 2013 - 16:28
Studerende på København og Roskilde Universitet organiserer undervisningsnedlæggelse, demonstration og blokade onsdag i protest mod regeringens SU- og fremdriftsreform.

Annonce