Annonce

Uopklaret
16. marts 2012 - 15:04
Enhedslistens retsordfører Pernille Skipper vil vide hvorfor, politiet har henlagt sagen om bombedrabet på en ung socialist og antiracist i Søllerødgade i København. 20-årsdagen markeres med demonstration i København.
18. januar 2017 - 12:24
Der er masser af problemer med EU, mener SF og Enhedslisten. Men trods den fælles skepsis er partierne dybt splittede i EU-spørgsmålet. Det kom til udtryk ved Modkrafts debatarrangement mellem Holger K. Nielsen (SF) og Søren Søndergaard (EL).
30. november 2016 - 15:24
For Frihed, der går i juleoptog gennem Nørrebro på lørdag, har skruet op for provokationerne, mener researchkollektivet Redox. Det har skabt succes som aktivistisk netværk. Men som politisk massebevægelse, har den islamkritiske organisation fejlet, lyder vurderingen.
Nationalisme
19. januar 2016 - 13:02
Folkebevægelsen mod EU melder den stærkt højreorienterede gruppe, Dansk Samling ud af Folkebevægelsen. Det sker på baggrund af kontroversielle udtalelser om muslimer fra organisationen, som ifølge landssekretæren er i strid med bevægelsens humanistiske asylpolitik.
Dom
23. oktober 2015 - 14:24
Dansk Folkeparti er blevet dømt til at betale 10 dagsbøder á 1000 kroner samt erstatning på 10.000 kroner i en injuriesag anlagt af 15 personer, der følte sig udstillet af partiet, da de ansøgte om statsborgerskab. Den samlede erstatning kan blive meget højere.
Højreekstremisme
28. august 2015 - 12:56
Østjyllands Politi anholdt en kendt nazist mistænkt for hærværk og brandstiftelse mod flygtningecenter på Djursland.
USA
12. august 2015 - 15:54
Ved demonstrationerne på étårsdagen for politiets drab på en ubevæbnet sort mand i byen Ferguson i den amerikanske stat Missouri, har en bevæbnet højreorienteret milits meldt sig på banen. Mens politiet kalder millitsens patruljering provokerende, undrer aktivister og borgere sig over at den får lov.
Højrefløj
12. maj 2015 - 8:37
Ironisk nok har det såkaldte Trykkefrihedsselskab inviteret en politiker, der vil forbyde Koranen til Folkemødet på Bornholm i juni. Geert Wilders står bag hadske udfald mod landets muslimske mindretal og styrer sit parti på tyrannisk vis.
Udland
8. maj 2015 - 15:48
Med udnævnelsen af Ayelet Shaked som justitsminister har Netanyahu sikret, at hans regering er så ekstrem, som han lovede op til valget i marts.
Udland
7. maj 2015 - 11:16
Hvor er Ukraine på vej hen? På trods af våbenhvilen mellem Ukraines regering og de to præsidenter fra de selvudnævnte folkerepublikker i regionerne Lugansk og Donetsk, den såkaldte Minsk 2-aftale, er der ingen positiv udvikling at følge i landet. Selve aftalen bliver delvist overholdt. Der bliver stadig berettet om skudvekslinger, til tider også med tunge våben, der ellers, ifølge aftalen, ikke må befinde sig inden for en afstand af 50 km fra frontlinjen. Begge sider beskylder hinanden, vanen tro, for gensidigt at bryde ildpausen. Dog fortsætter kampene ikke med samme intensitet som før Minsk...

Sider

Annonce