Annonce

Roskilde Vibrerer

Vi ventede så længe, endelig blev sluserne åbnet. Nu skinner solen igen over festivalen og igen bliver der danset med os selv og de andre. I aften er der fællessang foran Orange og afslutningsfest på Grøn. Endnu en Roskilde præcis som Roskilde skal være.

FOTO: ANDERS BIRGER

Festivalguide
31. maj 2016 - 15:47
Distortion og storbyfestivalens konstante nationale omtale overdøver alt, hvad der sker i resten af landet. Alle landets medier klapper den samme gris og glemmer helt byer som Vordingborg, som sidst blev set på forsiden af Politiken i marts, fordi udkantskommunen havde strandvejsvillaer til pebernødder. Men hvad sker der egentlig i stationsbyen, der ligger lige før Lolland og Falster, når flygtningene prøver at undgå at blive huset i byens kasserne og de eneste tilflyttere er børnefamilier, der risikerer at få psykedeliske spidsnøgenhatte og stinkende ramsløg under fødderne? Midsommerfestival...
Forever Now
3. september 2015 - 13:18
Den nye berliner-festival Forever Now vil gøre sine gæster mere progressive og samfundsomvæltende gennem et program, der er sammensat af lige dele musik, inspirerende taler, yoga og meditation. Modkraft leger med i de fire dage, festivalen varer.
10. august 2015 - 13:14
Uafhængig dansk-pakistansk forening laver i anden uge af august festival med film og udstillinger om farvede seksuelle minoriteter.

Annonce