Annonce

Storbritannien
20. april 2015 - 9:11
Det britiske venstrefløjsparti Left Unity drømmer om en venstredrejning som i Sydeuropa, men ser ikke ud til at have succes med projektet – heller ikke ved parlamentsvalget i maj. Det manglende gennembrud skyldes dog ikke partiet selv, mener Kate Hudson, der er national sekretær for Left Unity.
EU-parlamentsvalg
20. maj 2014 - 13:46
Enhedslistens og Folkebevægelsens nationalistiske politik hindrer støtte til progressive forslag fra det fælleseuropæiske parti European Left. Der er behov for en venstreorienteret vision for EU.
Venstrefløj
6. december 2013 - 15:59
Enhedslisten mener ikke European Left skal opstille en formandskandidat for EU-kommissionen, da det understøtter »EU’s overnationale karakter«. Partiet undsiger derved en indstilling fra European Lefts formandsråd om at udpege Alexis Tsipras fra Syriza som fælles formandskandidat.
EU
29. november 2013 - 12:50
Formanden for det græske venstrefløjsparti, Syriza, og kandidat til formand for EU-kommissionen for Europæisk Venstre opfordrer til fælles front mod »fanatiske neoliberalister.«
Venstrefløj
25. oktober 2013 - 17:35
European Left opstiller Alexis Tsipras fra græske Syriza som kandidat til posten som EU-præsident.
venstrefløjstræf
15. november 2012 - 15:23
Lederen af det græske venstrefløjsparti SYRIZA, Alexis Tsipras, er hindret i at deltage i møde med franske og spanske venstrefløjsrepræsentanter i København. Årsagen er den tilspidsede situation i Grækenland.

Annonce