Annonce

Anmeldelse
1. december 2015 - 13:21
Stevan Rileys dokumentarfilm »Listen to Me Marlon« er en enestående rejse i legenden Marlon Brandos inderste univers. Gennem private og afslørende båndoptagelser giver den et bemærkelsesværdigt og gribende portræt, hvor Brando bl.a. reflektrer om karakterskuespillet, borgerrettighedsbevægelsen og ikke mindst angst.
CPH:DOX
14. november 2015 - 11:33
Nicolaus Geyrhalters film »Over the Years« er en varm film om arbejdsløse østrigere, som følges i flere år.
Filmanmeldelse
13. november 2014 - 10:28
»Capital C« viser, hvad der sker med projekter, efter de er blevet crowdfunded – og er selv crowdfunded. Og »Burroughs: The Movie« viser gamle unikke klip fra den døde poets private gemakker – og er restaureret for crowdfundede midler.
CPH:DOX - Filmanmeldelse
12. november 2014 - 13:34
»Mig og min far – hvem fanden gider at klappe« er en rørende ærlig fllm, som er poetisk uden at være prætentiøs. Den giver et indblik i andres liv og relationer, der i al sin hverdagslighed er alt andet end banal. Ja, jeg gider i hvert fald godt at klappe af filmen og af den måde at ville hinanden på, skriver Katinka Schyberg
CPH:DOX
21. oktober 2014 - 11:29

Dokumentarfilmfestival: Hvad gør krisen ved os?

Film og debat om den folkelige modstand mod og konsekvenserne af den økonomiske krise er i fokus på årets dokumentarfilmfestival CPH:DOX. Det sker med temaet »Polarized«.

Annonce